Connect with us

Revistateo.ro

Gemenii sunt constransi din toate partile. Citeste sfatul zilei de 22 iulie 2016

Sfatul zilei

Gemenii sunt constrânși din toate părțile. Citește sfatul zilei de 28 iulie 2017

Gemenii nu isi mai vad capul de munca si oricat ar tanji spre un moment de libertate, nu au parte de asa ceva. Citeste sfatul zilei de 28 iulie 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: GEMENI

Nu intra in panica daca timpul iti limiteaza actiunile. Ai parte de multe momente de tensiune, insa numai de tine depinde cum stii sa le gestionezi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Apare o persoana care iti cere socoteala si nu intelegi de ce. Inainte de a o judeca foarte aspru pentru ca iti pune intrebari, uita-te in interiorul tau sa vezi daca esti multumit de tot ce faci. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Alergi catre un viitor de succes, dar uiti de fiecare data ca nu totul se obtine visand. Daca te culci pe o ureche nu vei obtine absolut nimic. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti dau tarcoale cateva temeri legate de viitorul tau profesional si nu ai idee de ce de fiecare data patesti asta. Frica este buna daca inveti sa lupti mai mult pentru tine, insa nu trebuie sa te acapareze in totalitate. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii atent in jurul tau azi. Ai putea sa intalnesti o persoana cu care sa creezi o conexiune de invidiat. Nici nu stii cat de repede poti gasi acel prieten de-o viata. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Uita-te in oglinda si fii sincer cu tine insuti. Iti place ce vezi? Daca nu, e cazul sa faci acea schimbare despre care ai tot vorbit. Incepe acum! Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top