Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Gemenii SUNT FOARTE DURI! De ce se poarta asa? Afla in sfatul zilei de 19 noiembrie pentru zodia ta!

Gemenii sunt mai duri si mai agresivi ca niciodata! Motivele pentru care se poarta asa sunt nenumarate. Afla in sfatul zilei de 19 noiembrie ce te indeamna astrele sa faci!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai tendinta de a ridica destul de mult din spranceana azi. Parca nimic nu iti convine, iar asta se stie: e specific zodiei tale. Continua sa ridici din spranceana daca vrei sa iti creezi singur probleme. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te indoiesti de moralitatea celor din jur, in special de a unei persoane. Nu porni cu prejudecati la drum caci vei fi dezamagit fara ca nimic sa se intample. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 NOIEMBRIE 2015

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 2016 – Cand vei avea noroc, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Agresivitatea si impenetrabilitatea ta ii deranjeaza pe cei din jur. Nu esti multumit ca oamenii nu vad lucrurile ca tine si asta te oftica. Invata ca nu toti suntem la fel! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te lasa doborat de criticile celor din jur, chiar si daca ar fi ale apropiatilor. Construieste-ti un zid pe care nimeni sa nu il doboare in calea ta. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Visezi la mare si la soare si te simti total incompatibil cu frigul de afara. Nu e nimic, ia-ti un bilet spre o tara unde e vara si bucura-te de caldura. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti coplesit de energiile celor din jur si iti place foarte mult sa stai in preajma lor. Invata tot ce poti de la oamenii care nu se sfiesc sa se arate asa cum sunt. Numarul norocos al zilei: 21.

Citeste sfatul zilei de 19 noiembrie 2015 in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top