Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Gemenilor nu le ies smecheriile! Citeste sfatul zilei de 16 octombrie pentru zodia ta!

Gemenilor nu le ies toate smecheriile azi. Se recomanda putina perspicacitate pentru viitor! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Traiesti un sentiment nou. Niciodata nu ai simti cum e sa iubesti ca un copil. Te entuziasmeaza foarte tare acest feeling. Bucura-te de noua ta latura si nu iti face procese de constiinta pentru ca ti-ai pierdut rigiditatea. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu intra in panica atunci cand deschizi portofelul. Trebuie sa iti faci un plan de bataie astfel incat sa iti asiguri nevoile de zi cu zi si sa iti ramana si cativa bani de distractie. Numarul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Top 4 zodii care isi fac rau singure

CITESTE SI: Top 4 zodii care te PACALESC la BANI

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu iti ies planurile azi si asta pentru ca nu iei in calcul inteligenta anumitor persoane pe care nu le-ai bagat in seama pana acum. Mai incearca! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te cantona sa privesti mereu in aceeasi directie. Faci o mare greseala daca nu te misti din loc si ai impresia ca ai gasit un cufar de informatii pretioase. Esti pe drumul gresit! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu mai sta ca pe ghimpi si asculta-i pe cei care se pricep mai bine decat tine la anumite lucruri. Mizezi pe tot ceea ce stii deja, dar nu e suficient. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Detaseaza-te de esecul trecutului si priveste cu incredere spre viitor, iar asta e valabil inclusiv din punct de vedere sentimental. Lucrurile bune abia de acum urmeaza! Numarul norocos al zilei: 13.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top