Connect with us

Revistateo.ro

În perioada 20-23 iunie, Kulturama Studio găzduiește expoziția arhitectului și designerului Laurențiu Paicu, Genesis. Ambianța clasică și eleganța

Stiri

GENESIS by Laurentiu Paicu. Trăiri profund umane

Nonconformistul arhitect și designer, Laurențiu Paicu, ne încântă din nou cu expoziție de fotografii și ilustrații printate pe pânză la rezoluție înaltă. Expoziția vine sinestezic cu episoade sonore și cromatice, întru definitivarea conceptului tânărului artist.

Genesis

În perioada 20-23 iunie, Kulturama Studio găzduiește expoziția arhitectului și designerului Laurențiu Paicu, Genesis. Ambianța clasică și eleganța potențează viziunea avangardistă.

Tematica expoziției abordează filozofic  ideea evoluției individuale în societatea capitalistă care este însetată subconștient de sentimente, stări și trăiri profund umane. Multiplele fațete ale lunii reale, înconjurătoare, reflectă perspectiva mai multor generații cu întregul bagaj cultural și informațional al acestora.

Vernisajul expoziției  va avea loc în data de 20 iunie, la ora 19:00. La ce să ne așteptăm? Fotografii editoriale și ilustrații avangardiste cu tematica sistemului capitalist.

În plus, artistul ne va surprinde cu o colecție de topuri făcuta în colaborare cu designerul Cristina Iacomi de la Ambra Design. Topurile vor avea ca imprimeuri printurile lucrărilor lui Laurențiu Paicu, fiind inspirate din  moda anilor 70, atât de la bărbați cât și de la femei. Modele îmbrăcate în respectivele haine vor defila la vernisaj, urmând ca acestea să poată fi achiziționate de la Ambra Design.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top