Connect with us

Revistateo.ro

Gerard Butler s-a logodit

Inedit

Gerard Butler s-a logodit

Gerard Butler s-a logodit.

Cei de la dailymail.co.uk susţin că Butler şi iubita sa, specialista în design interior Morgan Brown, au decis să treacă la un alt nivel, după etapa de iubiţi pe care au început-o în vara lui 2014. Astfel, paparazzi au surprins-o pe partenera actorului purtând pe deget un inel cu un diamant impresionant, în timpul unei plimbări prin Malibu, California.

După ce au început să se afişeze tot mai mult împreună, cuplul a fost fotografiat în timp ce se săruta la un meci de fotbal, apoi la terasa unui restaurant. Chiar dacă au petrecut sărbătorile de iarnă separat, Gerard Butler fiind venit în Europa, la întoarcere era aşteptat în aeroport de către Morgan Brown.

CITEŞTE ŞI: Lady Gaga s-a aruncat într-un lac îngheţat. FOTO & VIDEO

Morgan este o adevărată femeie de afaceri, ce a renunţat la cariera de model pentru a se dedica celei de design interior.

Gerard Butler este recunoscut pentru relaţiile sale celebre, iar printre fostele partenere se află Jessica Biel, Lindsay Lohan, Jennifer Aniston şi Brandi Glanville. Mai mult, actorul scoţian s-ar fi iubit şi cu Mădălina Ghenea, frumoasa româncă devenită între timp actriţă peste hotare.

Pe lângă iubirea faţa de logodnica sa, Butler are o agedă destul de încărcată, cu trei filme care vor fi lansate în următorii doi ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top