Connect with us

Revistateo.ro

Gestul care iti arata cat de mult te iubeste

Cuplu

Gestul care iti arata cat de mult te iubeste

Daca ai o relatie inceputa de curand sigur esti interesata cat de mult te iubeste. Poti afla acest lucru analizand un gest banal, sustin psihologii americani. Felul in care te imbratiseaza poate spune multe despre ce simte, de fapt, pentru tine.

Medicii sustin ca o imbratisare pe zi reduce riscul de a suferi de o boala cardiovasculara. Imbratisarea este un adevarat medicament atat pentru suflet cat si pentru corp. Psihologul Patti Wood, expert in limbajul nonverbal, vorbeste despre semnificatia modului in care un barbat imbratiseaza o femeie, noteaza site-ul salud180.com.

Cat de mult te iubeste? Afla in randurile de mai jos!

1. BRATELE DEASUPRA UMERILOR TAI

Daca isi tine bratele deasupra umerilor tai, acoperindu-te in integralitate, inseamna ca iubitul tau este destul de vulnerabil si are nevoie de afectiune. Acesta isi doreste mai multa deschidere in cuplu si vede in tine persoana ideala pentru a se destainui cand trece prin momente grele, sustin cercetatorii de la Universitatea Carnegie Mellon intr-un studiu condus de P. Wood.

Semne ca nu te iubeste la fel de mult cum il iubesti tu

6 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le faca NICIODATA pentru barbatul pe care il iubeste

2. MAINILE IN JURUL SOLDULUI

Daca tu esti cea care isi tine mainile deasupra umerilor sai si el prefera sa te imbratiseze situandu-si mainile in spate, ai parte de un iubit visator, dar si extrem de instabil din punct de vedere amoros. Acest tip de imbratisare este specific adolescentilor si este corelat cu o rata de infidelitate crescuta.

2. IMBRATISAREA PUTERNICA

Daca te strange tare in brate si se uita in ochii tai, te iubeste mai mult decat ti-ai imaginat. Vede in tine persoana ideala pentru sufletul sau si isi vede viitorul alaturi de tine. Putini barbati se uita in ochii partenerlor atunci cand vor o relatie serioasa si sunt convinsi ca au gasit femeia vietii lor. Daca ai dat de un astfel de tip, esti cea mai norocoasa femeie din lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top