Connect with us

Revistateo.ro

Gheorghe Ghiorghiu și fosta iubită au ajuns în sala de judecată: „M-a urmărit prin oraș”

Staruri

Gheorghe Ghiorghiu și fosta iubită au ajuns în sala de judecată: „M-a urmărit prin oraș”

În urmă cu mai bine de un an, Mariana Calfa, cunoscută drept „pictorița de la castel”, a dezvăluit că a avut o relație extrem de complicată cu Gheorghe Ghiorghiu.

Cei doi s-au iubit timp de 11 ani, însă acum opt ani au pus punct relației și artista îi aduce acuzații fără precedent. Femeia susține că a amenințat-o de mai multe ori după despărțire. Acum, Mariana i-ar fi spus fostului iubit că „o să te distrug” și că nu se lasă până când lumea nu va ști adevărul despre relația lor.

Cei doi au ajuns la tribunal și judecătorul trebuie să stabilească cine are dreptate în acest scandal.

„Îl vreau în spatele gratiilor. M-a chinuit. M-a urmărit prin oraş. Peste tot mă urmărea, îmi trimitea oameni pe cap. Are o problemă la cap. E fixat pe mine să-mi ia casa şi să aibă bani să bea, că bea mult alcool. M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari, pe care le voi dona caselor de copii”, erau acuzațiile grave pe care le făcea Mariana Calfa, în urmă cu aproximativ un an.

Citește și: Kamara iubește din nou. Cine este iubita lui

„Mi-a zis odată, hai să mergem în Mexic, cu doi prieteni, care ar fi fost naşii noştri. Vrea să-mi fure castelul. Mi-a zis: tu o să fii răpită de pe stradă! La el în casă făceam treabă, că erau acolo 3 bărbaţi… Fiind singura femeie din casă. Mi-a zis: tu o să dispari de pe stradă. O să dispari, pentru că o să fii dusă în pădure, să semnezi cu forţa un act de căsătorie, apoi o să mori pe scările castelului. Ca să îmi fure castelul”, a mai spus Mariana pentru cancan.ro.

Citește și: Mirabela Dauer, trădată de persoane dragi: „Unii au stat pentru beneficii…

La rândul său, Gheorghe Ghiorghiu se apără și spune că nu este nimic adevărat

„Nimic din ce susţine Mariana Calfa nu este adevărat. Toate acuzaţiile care îmi sunt aduse sunt false din cauza faptului că nu m-a interesat să continui relaţia cu ea. Este o femeie interesată doar de publicitate şi cu serioase probleme psihice.

Din pozele postate de ea pe contul de Facebook se vede clar că nu este speriată de pretinsele ameninţări şi totul este, de fapt, un joc pentru presă în scopul obţinerii de publicitate”, declara, la rândul său, Gheorghe Gheorghiu, pentru cancan.ro.

Și avocatul artistului spune că acuzațiile făcute de Mariana Calfa nu îi fac cinste acestuia.

„Este inadmisibil ca o persoană de calibrul lui Gheorghe Gheorghiu, cu o activitate recunoscută şi apreciată de public în domeniul muzical artistic de peste 40 de ani, să fie defăimată şi jignită prin intermediul mai multor canale media, fără să i se solicite măcar un punct de vedere.

Deja am declanşat acţiuni în Justiţie atât împotriva Marianei Calfa, cât şi împotriva trusturilor care au promovat-o, în vederea remedierii prejudiciului de imagine suferit”, a dezvăluit avocatul.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top