Connect with us

Revistateo.ro

Gheorghe Turda are o nouă relație. De cine s-a îndrăgostit?

Star

Gheorghe Turda are o nouă relație. De cine s-a îndrăgostit?

Gheorghe Turda este din nou îndrăgostit. După aproape 2 ani de la despărțirea de Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș, cântărețul de muzică populară iubește din nou. Iată cu cine fomrează acum un cuplu.

Pe cine iubește Gheorghe Turda?

Partenera de cuplu a lui Gheorghe Turda este tot o cântăreață de muzică populară. Ieri, de Sfântul Gheorghe, iubita lui i-a făcut o declarație foarte frumoasă și emoționantă.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 23 de ani. Gheorghe Turda are 70 de ani, iar iubita lui, Nicoleta Voicu, are 47 de ani. Însă această diferență de vârstă nu stă în calea fericirii și iubirii lor.

Relația lor nu a fost făcută publică. Asta deoarece amândoi au avut parte în trecut de momente neplăcute din punct de vedere entimental.

Nicoleta a fost căsătorită și a divorțat. Gheorghe Turda a avut o relație cu mama alinei Pușcaș, Lucia Lazăr. Însă, în anul 2016, cei doi s-au despărțit.

https://teotrandafir.com/news/gheorghe-turda-s-despartit-de-lucia-lazar-dupa-35-de-ani-de-iubire-120314/

„Va ști lumea ce, deocamdată, știm doar… noi!

Octombrie, 25 octombrie.

Iubirea s-a născut în… toamnă.

Și-au trecut zile, multe zile. Și zilele s-au făcut luni.

Mesaje, apeluri si dorința de a spune ” Da!”.

Nu acel da din fața stării civile, ci acel „Da!” de a fi împreună. (…) Am lăsat lumea in… lumea ei și mi-am urmat destinul.

Am spus „Da!”, vreau sa fiu fericită!

Și am dat curs IUBIRII mele.

N-a fost ușor și nici nu este.

Dar va ști lumea ce, deocamdată, știm doar… NOI.

La mulți ani, iubire! Știi că iubirea schimbă tot?!”. Acestea au fost câteva dintre cuvintele pe care Nicoleta Voicu le-a scris pentru Gheorghe Turda.

https://teotrandafir.com/star/gheorghe-turda-un-taran-cu-freza-nu-stie-o-nota-pe-portativ-atacuri-fara-precedent-la-adresa-unui-artist-celebru-169397/

După ce s-a despărțit de fosta parteneră de cuplu, Gheorghe Turda a dat și o declarație. „Din 24 de ore, 12 ore mă ţăcănea la cap ca o moară stricată. E o femeie extrem de posesivă, îmi cerea socoteală pentru absolut orice. Nu mai suportam, mă îmbolnăvea. Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, i-am spus să-mi predea cheia casei şi să-şi facă bagajul.”, a fost o parte din declarația cântărețului de muzică populară la acea vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top