Connect with us

Revistateo.ro

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu vor merge în vacanță împreună

Staruri

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu vor merge în vacanță împreună

Din luna ianuarie, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu formează un cuplu. Relația celor doi a evoluat bine și astfel s-au mutat împreună. Acum plănuiesc o vacanță. Află ce au declarat cei doi în legătură cu vacanța pe care o plănuiesc.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, împreună în vacanță

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu formează un cuplu din luna ianuarie. Cei do locuiesc împreună. De asemenea, au decis să meargă împreună în vacanță.

Între ei este o diferență de vârstă de 23 de ani. Dar lucrul acesta nu a stat în calea iubirii și a fericirii lor. Au descoperit că au lucruri în comun.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Turda: „Un țăran cu freză, nu știe o notă pe portativ” – atacuri fără precedent la adresa unui artist celebru

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Turda primeste o noua lovitura din partea Luciei Lazar
Gheorghe Turda și partenera sa de viață, Nicoleta Voicu, s-au întâlnit cu ani în urmă. Asta datorită profesiei pe care o au. Au început o relație în luna ianuarie, iar acum deja locuiesc împreună. Artista a spus că este o femeie hotărâtă.

„Ne-am întâlnit cu mulţi ani în urmă, prin prisma meseriei. Din ianuarie am dat curs unor mesaje şi telefoane, ne-am văzut mai des să ne cunoaştem mai bine. Deja locuim împreună, sunt o femeie hotărâtă. Trebuie să ţii cont de tine şi ce îţi doreşi tu.”, este declarația Nicoletei Voicu, potrivit wowbiz.

De asemenea, și Gheorghe Turda a vorbit despre relația pe care o are cu noua sa parteneră de cuplu. A declarat că Nicoleta Voicu este o femeie cu multe calități. În plus, a vorbit și despre vacanța pe care au plaificat-o împreună, precum și despre croaziera la care se gândesc.

„Este foarte frumoasă, niciodată nu este bine să fii singur, singurătatea ucide. Are multe calităţi, toate cele le are. Viaţa nu o trăim pentru alţii, o trăim pentru noi. Ne-am propus să petrecem o vacanţă, de la 1 august până la 15 septembrie, iar până la 1 decembrie vom face o croazieră. Ne-am găsit alinarea unul lângă celălalt.”, a spus Gheorghe Turda, potrivit sursei menționate anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top