Connect with us

Revistateo.ro

Gheorghe Turda: „Un țăran cu freză, nu știe o notă pe portativ” - atacuri fără precedent la adresa unui artist celebru

Star

Gheorghe Turda: „Un țăran cu freză, nu știe o notă pe portativ” – atacuri fără precedent la adresa unui artist celebru

Gheorghe Turda este foc și pară pe un coleg de breaslă. Artistul a aruncat cuvinte grele și spune despre el că este „un țăran cu freză, care nu știe o notă pe portativ”.

Gheorghe Turda (69 ani) este extrem de supărat pe colegul lui mai tânăr, Lupu Rednic (48 de ani). Motivul ar fi că acesta nu l-a invitat să participe la spectacolul aniversar “Ciocarlia 70”.

Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. Lupu Rednic este organizator al acestui spectacol și director al Ansamblului Ciocârlia, funcție pe care a primit-o în anul 2009, scrie click.ro.

Gheorghe Turda, atacuri dure la adresa lui Lupu Rednic

”Cer de urgenta d-nei ministru Carmen Dan (n.r. Ansamblul Ciocarlia se afla sub tutela Centrului Cultural al MAI) destituirea lui Lupu Rednic, pentru incompetenta lui profesionala!

CITEȘTE ȘI: Vedeta s-a afișat cu noul iubit, deși e gravidă cu fostul soț! Scandal mare în showbiz

El isi bate joc de Ansamblul Ciocarlia creat de Gheorghe Turda. Daca nu, merg la Presedintie! Un taran cu freza, un taran cu 4 clase la carma «Ciocarliei», nu stie o nota pe portativ. «Ciocarlia» e un brand, nu e pensiune turistica. El si-a dat doctoratul in turism. Cum e posibil, un amator, sa conduca un ansamblu?

El a refuzat sa colaboreze cu Ansamblul Ciocarlia cand eram eu acolo, iar acum a ajuns seful «Ciocarliei» reinfiintata de mine dupa ‘89. Tocmai eu, care am reinfiintat «Ciocarlia», sa nu fiu pe afisul spectacolului aniversar? Nici Gheorghe Zamfir nu este pe afis, si nici Dumitru Zamfira si multi alti colegi de-ai mei.”, a declarat, pentru Click!, Gheorghe Turda.

Articole pe aceeași temă: Gheorghe Turda s-a despartit de Lucia Lazar dupa 35 de ani de iubire

Cantaretul de muzica populara s-a despartit de Lucia Lazar, mama Alinei Puscas. Cei doi au avut o relatie de 35 de ani, cu mici pauze.

Anuntul despartirii a fost facut chiar de Lucia pe pagina personala de Facebook.

“Vine o vreme cand trebuie sa pui punct si sa o iei de la capat….Nu poti sti sigur ce va fi maine, dar cu siguranta, mai bine decat azi.

Exista momente cand dai mult si primesti foarte putin, cand intinzi mana sa nu lasi omul sa moara, nu doar ca nu-ti multumeste, dar iti mai da si peste mana…sau ca sa continui proverbul, nu te lasa sa traiesti…

Simt o eliberare din ceva…care ma sufoca, ceva in care ma simteam prinsa ca intr-o capcana, ceva din care nu prea puteam sa ies, ba de mila (uneori un defect, mila) ba, ce o sa zica lumea? etc. Dar, vine un moment, o clipa, in care se umple paharul, adica picatura aceea… si spui STOP!

Iti iei viata inapoi, si te bucuri din nou de lucruri marunte, de culoarea unei flori, de zambetul unui copil sau jocul unui animalut…bucurii marunte care ti.au fost furate…De azi sunt un om liber, uitasem ce inseamna acest cuvant…

Pentru unii 5 ani pot fi putini, iar pentru altii (ca si pentru mine) o eternitate…”, a scris femeia pe Facebook.

Gheorghe Turda se cunoaste cu Lucia Lazar de mai bine de 30 de ani. Cei doi au devenit un cuplu pe vremea cand interpretul de muzica populara era casatorit, iar ea era studenta. Cei doi au rupt legatura intre timp, iar de la ultima impacare au stat cinci ani impreuna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top