Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

GHID COMPLET pentru ingrijirea parului SUBTIRE

Podoaba ta capilara este subtire, lipsita de volum si nu stii cum sa mai ai grija de ea? Iata cateva sfaturi adunate de noi, pentru a putea reda stralucire si vitalitate firelor de par. Citeste mai jos ghidul COMPLET pentru ingrijirea parului subtire.

1. Nu iti mai usca parul cu phoen-ul, decat in cazurile de urgenta. Seara, dupa ce speli parul, infasoara-l intr-un prosop (acesta va absorbi apa), fara sa freci firele de par, si-asa sensibile, pentru ca altfel risti sa le rupi.

2. Foloseste un pieptene cu zimtii rari pentru a-ti descalci cu grija firele de par.

3. Utilizeaza produse speciale pentru ingrijirea parului subtire si nu renunta la balsam sau masca pentru par. Acestea hranesc in profunzime si revitalizeaza parul.

CITESTE SI: Ingredientul care face minuni pentru sănătatea scalpului și a părului

CITESTE SI: Ce se intampla daca te dai cu lamaie pe par. Uite efectele benefice pe care le are

4. Schimba-ti samponul si alege unul special pentru volum. Acesta iti va oferi mai multa elasticitate, iar parul tau nu va mai parea subtire.

5. Foloseste spray-uri pe baza de panthenol sau keratina, acestea vor intari firul de par si il vor infrumuseta.

6. Fa-ti singura masca pentru par! Amesteca un galbenus crud, 3-4 linguri de ceai de salvie si o cana cu apa fierbinte. Intinde masca obtinuta pe toata suprafata parului, masand usor la radacina si las-o sa actioneze un sfert de ora.

7. Renunta la gel si fixativ.

8. Pentru a-ti aranja parul, foloseste spuma pentru volum.

9. Renunta la placa, drot sau orice dispozitiv pe baza de caldura. Aceasta deterioreaza parul in timp, iar firul subtire se va degrada mai repede.

10. Pentru bucle sau par mai drept, foloseste-te de o perie mare, rotunda si uscatorul de par setat la mediu.

Nu stii cum sa te tunzi daca esti posesoarea acestui tip de par? Nicio problema! Iti oferim cateva sugestii mai jos. Bineinteles, trebuie sa fie o tunsoare cu volum pentru a-ti ajuta firul de par sa para sanatos si puternic.

1. Tunsoare scurta sau media.
Acestea sunt usor de intretinuta si coadat, mai ales ca ofera de la sine un volum vizibil. Opteaza pentru o tunsoare in scari si aranjeaza-ti parul cu spuma pentru volum, dar nu exagera cantitatea folosita.

2. Tunsoarea bob
Aceasta tunsoare avantajeaza orice femeie, mai ales daca are parul subtire si deteriorat. Fiind mai scurt in spate, va crea iluzia de volum bogat, exact ceea ce ai tu nevoie.

Mai stii si alte trucuri de pentru ingrijirea parului subtire? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top