Connect with us

Revistateo.ro

Ghidul dragostei, pentru fiecare zodie în parte, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Astro-FUN

Ghidul dragostei, pentru fiecare zodie în parte, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Care este ghidul dragostei pentru fiecare zodie? Numerologul Mihai Voropchievici a venit vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Iată cum ajungi la inima fiecărei zodii cât mai repede.

HOROSCOP Berbec: Este o iubită sinceră și atragatoare. Uneori și-ar dori mai mult romantism, dar frâng inimi fără să își propună acest lucru.

HOROSCOP Taur: Este un munte care umblă după dragoste. Fantezia nu este punctul lor forte.

HOROSCOP Gemeni: Seduce și apoi se duce. Cu el, dragostea este un vis. Este mai mult un iubit virtual.Poate fi impocat în mai multe acțiuni de seducție. Când trece la acțiune, este ca un copil care se joacă, experimentează.

HOROSCOP Rac: E considerat un abis de anxietate. Au nevoie să fie asigurați că sunt iubiți. Sunt parteneri fideli și devotați, dar ca să îi păstrați trebuie să învățați să le menajați anxietatea. Se lasă pradă abisurilor carnale. Nu vrea vorbe, ci fapte.

HOROSCOP Leu: Admirație necondiționată. Plasează ștacheta foarte sus, nu îi este suficient să fie iubit. Cine vrea să îl cucerească trebuie să fie ieșit din comun. Nu va fi un Leu sau Leoaică cu un partener ca să îl eclipseze. Ratează de multe ori persoane care i-ar putea oferi fericirea.

HOROSCOP Fecioară: Trebuie să aștepte ca partenerul să îi acorde atenție. Trebuie să facă face fiecărei situații și caută stăpânească orice situații și evită neprevăzutul. E mai răbdărtoare ca o Balanță. Citește continuarea pe HUFF.RO.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top