Connect with us

Revistateo.ro

Star

Giani Kiriţă, scandal cu Vladimir Drăghia. Au fost la un pas de bătaie

Scandal de proporţii între Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia. Un singur pas mai a lipsit ca cei să-şi împartă pumni şi picioare.

Asta se întâmpla în 2015, când erau colegi la emisiunea ”Şerifi de România” şi au fost plecaţi în munţi preţ de 36 de zile.

Cei doi au ajuns din nou faţă în faţă, de această dată la Exatlon. Chiar dacă acum lucrurile par să fie mai liniştite, între cei doi au mai existat şicane. Cei doi nu se prea înghiţeau încă de pe vremea când au filmat la ”Spash! Vedete la apă!”.

Atunci, Kiriţă a fost umilit de Vladimir Drăghia prin săriturile pe care acestea le-a executat de la trambulină.

Prietenii au povestit despre cât de rău s-au certat cei doi

”Acum patru zile, Vlad şi Giani s-au certat rău de tot, ne-am speriat cu toţii.

Erau amândoi foarte nervoşi, aşa că şi-au aruncat vorbe grele. Drăghia l-a făcut ţigan pe Giani, probabil pentru că e mai bruneţel, iar acesta a luat foc şi i-a trântit-o: l-a făcut mitocan şi încrezut.

A trebuit să intervină bodyguarzii, pentru că amândoi făceau pe cocoşii şi voiau să se lovească”, povesteau atunci, pentru click.ro, surse din anturajul concurenţilor.

Citeşte şi O concurentă de la Exatlon a pierdut sarcina în timpul emisiunii

Nu doar la noi au loc evenimente nefericite în competiția Exatlon. Ceea ce s-a întâmplat în Mexic i-a uimit până și pe organizatorii show-ului.

Exatlon a lăsat-o fără copil

Una din cele mai iubite concurente de la Exatlon mexic a aflat că e gravidă în primele săptămâni de când a pășit în concursul sportiv.

Conform presei mexicane, Sandra Casar, cunoscută sub pseudonimul Shira a aflat că e gravidă când a ajuns în Republica Dominicană, acolo unde filmează și mexicanii show-ul.

Concurenta a pierdut sarcina după primele două luni. A fost nevoie să fie operată de urgență și a dezvăluit la scurt timp cât de mult a suferit.

„Am avut o sarcina extrauterina in doua luni. Nu stiam ca sunt insarcinata cand am plecat la Exatlon.Din fericire, am descoperit la timp problema, pentru ca puteam sa mor. Imi doresc sa fiu mama si sper ca urmatoarea sarcina sa nu fie cu probleme”, a spus Shira pentru ziarele mexicane.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top