Connect with us

Revistateo.ro

Graul incoltit, miracol pentru o serie de afectiuni

Naturiste

Graul incoltit, miracol pentru o serie de afectiuni

Graul incoltit. Atunci cand ai o afectiune si medicamentele nu fac decat sa iti inrautateasca situatia, natura este solutia!

Consumul de cereale integrale nu este o fita sau un must eat pentru persoanele care vor sa slabeasca. Graul neprocesat este un adevarat miracol pentru o serie de afectiuni.

Motivul pentru care cerealele integrale (neprelucrate) sunt recomandate celorlalte cereale este pierderea de nutrienti necesari prin prelucrare. Organismul capata de la cerealele neprelucrate o serie de elemente de care are nevoie pentru a fi rezistent: vitamine, fibre si proteine. De altfel, majoritatea fibrelor si vitamina E provin din germenul aflat la baza bobului de grau si din stratul de amidon care ii inveleste centrul.

Cura cu grau incoltit: Se consuma germenii de greu pe stomacul gol, dupa ce au fost maruntiti cu masina de tocat. Daca aveti dificultati in a manca germenii, puteti sa ii combinati cu propolis sau miere. Adultii au voie la 3-6 linguri pe zi, iar copii cu varstele cuprinse intre 7 si 14 ani, 1-2 lingurite. Chiar si copiii sub 7 ani pot lua cate trei lingurite cu germeni de grau in fiecare zi.

La ce ajuta graul incoltit? Tratamentul este recomandat in special copiilor care au intarzieri in crestere si dezvoltare. De asemenea, graul incoltit poate fi folosit si ca tratament pentru afectiuni ale pielii cum este acneea sau tratarea ridurilor. Mai poate fi folosit pentru tratarea afectiunilor hepatice, a obezitatii si a dereglarilor hormonale.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top