Connect with us

Revistateo.ro

De la un par sanatos si matasos si pana la unul degradat este o cale scurta. Invers, lucrurile stau diferit si trebuie sa stii ce greseli faci seara si iti distrug podoaba capilara.

Par & Coafuri

Greseli care distrug parul in timpul noptii

De la un par sanatos si matasos si pana la unul degradat este o cale scurta. Invers, lucrurile stau diferit si trebuie sa stii ce greseli faci seara si iti distrug podoaba capilara.

Obiceiurile pe care le ai inainte de a te baga la somn iti pot afecta calitatea parului.

Daca te trezesti cu parul electrizat, uscat si ciufulit, trebuie sa stii ca este foarte posibil sa iti distrugi parul in timp ce dormi.

Iata care sunt greselile comune pe care le fac oamenii in legatura cu parul lor.

In primul rand, multe persoane dorm cu parul strans intr-o coada. Acest obicei dauneaza atat scalpului, cat si parului. Daca esti o fana a acestui obicei, ar trebui sa renunti la el.

Din cauza acestui obicei, poti dezvolta alopecie, iar parul din fata ar putea sa se rareasca.

Tine parul intr-o coada impletita. Greseli care distrug parul in timpul noptii

Cel mai bine ar fi sa slabesti coada ori sa impletesti parul intr-o coada lejera, potrivit sfaturilor medicilor dermatologi. Parul tau va putea astfel sa stea lejer in timp ce dormi.

Alte greseli pe care le fac multe femei este sa il lase desfacut in timpul noptii. Ei bine, in timp ce dormim, tindem sa ne miscam dintr-o parte in cealalta. Parul are astfel de suferit si se rupe.

Nu mai merge la somn cu parul ud. Atunci cand este ud, parul este mult mai fragil, iar umiditatea distruge radacinile. Se recomanda sa iti usuci parul putin cu un uscator de par. Nu trebuie uscat complet, ci mai ales la radacina.

O alta greseala pe care multe persoane o fac este sa doarma pe o perna de bumbac. Specialistii recomanda sa dormim pe o perna din satin. Acest material impiedica electrizarea parului,

Articole pe aceeasi tema:

Legatura dintre aspectul parului si cancer

Masca impotriva caderii parului cu bere si banana

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top