Connect with us

Revistateo.ro

Greșeli de make-up pe care să le eviți în această iarnă

Machiaj

Greșeli de make-up pe care să le eviți în această iarnă

Odată cu sezonul sărbătorilor vin și o mulțime de invitații la petreceri și reuniuni. Sigur că orice femeie își dorește să arate fabulos și să atragă toate privirile, însă este o linie fină între bun gust și exagerare. Fiind că ne aflăm într-un sezon atât de festiv, suntem predispuse să încălcăm anumite reguli doar pentru motivul că ne putem permite puțină extravaganță. Iată care sunt cele mai des întâlnite greșeli de make-up și cum le poți evita!

În timpul sărbătorilor vremea este rece, deci este destul de normal pentru pielea ta să devină uscată. Machiajul aplicat pe o piele deshidratată și uscată îți oferă un aspect neplăcut și înrăutățește situația. Așadar, pregătirile de dinaintea aplicării machiajului sunt esențiale. Asigură-te că te exfoliezi corespunzător și că te hidratezi în profunzime. Iarna, fața tare are nevoie de îngrijiri speciale deoarece vântul rece și uscăciunea din aer sunt foarte agresive. Dacă tenul tău este fin și catifelat, machiajul prinde mai bine și este absorbit de piele, oferindu-ți un aspect sănătos și strălucitor.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI CONTUREZI FAȚA

În această perioadă poți fi tentată să apelezi la diverse produse strălucitoare, mult prea strălucitoare. Încearcă să păstrezi totuși o limită și ferește-te de prea mult sclipici și prea multe farduri sidefate, pentru a nu risca să arăți ca pomul de Crăciun.

Umbrele strălucitoare din jurul ochilor arată minunat, mai ales atunci când prind lumina. Asigură-te că fardul tău de pleoape rămâne la locul lui toată noaptea și aplică un primer pentru zona ochilor.

Ferește-te de liniile mult prea evidente. Buzele roșii sunt perfecte pentru orice petrecere din acest sezon. Ai grijă să nu exagerezi cu conturul de buze. Chiar dacă acesta este un produs de bază care te ajută să fixezi culoarea, nuanța lui trebuie aleasă cu grijă. Nu trebuie să existe o discrepanță prea mare între culoarea rujului și cea a creionului. De asemenea, ai foarte mare grijă la cum îl aplici și încearcă să nu depășești conturul buzelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top