Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Greseli in dragoste pe care o femeie matura nu le face niciodata

Dupa o anumita varsta, o femeie stie exact ceea ce isi doreste de la viata, asa ca nu accepta sa se complaca in compromisuri.

Fara sa ezite, o femeie reuseste sa treaca mai departe si sa isi cunoasca limitele.

Cam pana la varsta de 25 de ani, multe femei reusesc sa se implineasca profesional si sa invete cate ceva din relatiile amoroase pe care le au, iar apoi incearca sa construiasca o relatie durabila.

In momentul in care o femeie reuseste sa se cunoasca pe sine foarte bine, sa isi accepte calitatile si defectele si sa traiasca numai pentru ea, atunci se poate considera matura.

Ei bine, o femeie matura nu isi este suficienta ea siesi si are nevoie de cineva aproape, care sa fie pe aceeasi lungime de unda si cu care sa construiasca o relatie sanatoasa.

Daca pana sa ajunga la acewst pas accepta compromisuri, o femeie matura stie ce greseli sa nu mai faca.

Nu mai accepta mesaje sau telefoane de la barbati. O femeie matura stie ca daca iei taurul de coarne si arati ca ai vrea ceva mai mult de la un barbat, trebuie sa faci tu primul pas. In cazul in care acesta ii da raspunsuri evazive, aceasta accepta ca nu este interesat de ea si trece mai departe.

O femeie matura nu se duce la o intalnire daca locul si perioada nu sunt pe placul ei. Un barbat matur trebuie sa accepte un refuz si sa reformuleze intalnirea, pentru a fi pe placul amandurora.

Ce greseli in dragoste o femeie matura nu le face niciodata

O femeie matura nu iarta un barbat daca uita zilele importante ale relatiei sau se face ca ploua atunci cand vine vorba de o zi de nastere si nu aduce flori si cadou.

Un barbat matur nu face asemenea greseli puerile, iar o femeie matura stie exact ceea ce isi doreste, iar uitarea acestor lucruri nu este un lucrur pe placul sau.

O femeie matura si de succes vrea alaturi un barbat cu care sa imparta acest lucru, iar daca el are peste 30 de ani si locuieste inca in casa parintilor sai, atunci nu este o relatie de viitor.

Citeste si: 5 secrete pentru a creste un copil reusit, potrivit expertilor de la Universitatea Harvard

Femeia matura are curajul sa se deschida in fata barbatului si sa ii spuna exact ce nu ii place la el, fie ca este vorba despre viteza cu care conduce sau despre florile pe care i le aduce si ii spune direct ce isi doreste de la el, pentru a nu crea mai tarziu momente stanjenitoare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top