Connect with us

Revistateo.ro

Greseli pe care femeile le fac in dragoste

Cuplu

Greseli pe care femeile le fac in dragoste

Anumite greseli pe care le fac femeile in dragoste le pot ruina relatiile inca din fasa. Multe femei dupa ce se despart isi pun intrebarea: „Cu ce Dumnezeu, oare, am gresit?”. Iata mai jos cateva raspunsuri.

Greseli pe care femeile le fac in dragoste

Maria Marin, o cunoscuta scriitoare, jurnalista si speaker la Univision Radio, a scris o carte in care dezvolta cateva erori pe care femeile le fac in relatie.

1. Nu se iubesc suficient pe ele insele. Femeile duc lipsa de autostima, un aspect fundamental pentru sanatatea unei relatii. O femeie care se pune mereu pe locul doi va face greseli fara sa isi dea seama.

2. Femeile nu vad si nu aud ce le spune partenerul. Din cauza fricii de a ramane singure, acestea inchid ochii la o serie de derapaje comportamentale ale iubitului. Comunicarea este solutia salvatoare pentru orice situatie.

3. Femeile dau mai mult intr-o relatie decat partenerul. Compromisurile sunt bune, insa nu trebuie abuzat de ele. Atunci cand o femeie se preocupa mai mult de relatia ei decat un barbat, trebuie schimbata tactica.

4. Fac sex devreme. Autoarea nu se refera la o ora anume, ci la momentul ales pentru prima partida de amor. Femeile care spun „Da” din prima seara risca sa fie parasite foarte repede. Totul trebuie bine portionat, dozificat intr-o relatie.

5. Femeile raman intr-o relatie toxica din cauza unei sperante absurde. Multe dintre reprezentantele sexului frumos au impresia ca il pot schimba pe partener.

CITESTE SI: Ce vor cu adevarat femeile? Intrebarea la care un rege intelept a gasit raspunsul

6. Le e teama sa isi deschida sufletul. Principala cauza a esecului in dragoste este teama de durere. Multe femei cu experiente dezamagitoare se inchid in ele si nu le ofera o sansa reala partenerilor. Fiecare relatie noua este un alt inceput. Teama nu se justifica daca barbatul face tot posibilul sa demonstreze ca vrea ceva serios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top