Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt acele greșeli pe care le faci când aplici deodorantul. toate femeile trebuie să le cunoască și să încerce să le evite.

Stil de viata

Greșeli pe care le faci când aplici deodorantul

Află care sunt acele greșeli pe care le faci când aplici deodorantul. Toate femeile trebuie să le cunoască și să încerce să le evite, astfel încât deodorantul să dea rezultate. Este vorba despre greșeli comune pe care multe persoane le fac atunnci când folosesc astfel de produse.

Greșeli pe care le faci când aplici deodorantul

1. Aplici deodorantul când pielea ta este udă. Multe persoane aplică deodorantul pe pielea udă. Însă nu este recomandat să faci asta. Este bine ca acesta să fie aplicat pe pielea uscată, astfel încât să fie eficient întreaga zi.

2. Aplici deodorantul imediat ce te-ai epilat. Nu este indicat să faci lucrul acesta. Asta pentru că deodorantul conține anumite substanțe care irită pielea. Mai ales că acesta este sensibilă după ce te epilezi. Este recomandat să aștepți puțin după ce te-ai epilat, astfel încât pielea să se calmeze.

CITEȘTE ȘI: Cum sa te dai corect cu deodorant

CITEȘTE ȘI: Utilizari ale deodorantului care iti vor face viata mai usoara

3. Deodorantul este folosit doar dimineața. Multe persoane aplică deodorantul doar dimineața. Dar, potrivit specialiștilor, este bine ca acesta să fie aplicat și seara, înainte de cucare. Asta pentru că în timpul nopții va acționa și va împiedica apariția transpirației.

4. Deodorantul nu este aplicat în fiecare zi. Este adevărat că se spune că multe deodorante te protejează împotriva transpirației pentru o lungă perioadă de timp. Se spune că unele dintre ele sunt eficiente chiar și timp de 48 de ore. Însă speciliștii ne recomandă să testăm produsul înainte și astfel să vedem dacă într-adevăr este eficient pentru o perioadă mai mare de timp.

Acestea sunt unele dintre cele mai comune greșeli care se fac atunci când se aplică deodorantul. Este bine ca ele să fie cunoscute și să fie evitate astfel încât deodorantul să fie eficient. Multe persoane fac greșelile enumerate mai sus. Din acest motiv, deodorantul nu dă rezultatele pe care toată lumea le așteaptă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top