Connect with us

Revistateo.ro

Gustă cele mai bune fructe de mare în Barcelona. De ce să vizitezi acest oraş!

Stil de viata

Gustă cele mai bune fructe de mare în Barcelona. De ce să vizitezi acest oraş!

Barcelona se numără printre cele mai frumoase oraşe aflate la marea Mediterană. În acest paradis vei gusta cele mai bune fructe de mare şi vei putea admira peisaje mirifice. Iată de ce trebuie să vizitezi acest oraş!

Stilul arhitectural al acestui oraş este surpinzător. Vei descoperi faţade gotice, întunecate, dar şi clădiri moderne de la care nu îţi vei mai putea lua ochii.

CITEŞTE ŞI: CUM SĂ ÎŢI MENŢII TENUL SĂNĂTOS PE PERIOADA UNEI CĂLĂTORII

Barcelona este un oraş cu un mândru sentiment de identitate. Vei descoperi acolo limba, cultura şi festivaluri păstrate cu sfinţenie din cele mai vechi timpuri. Cel mai bine este să iei oraşul la pas, pentru a te putea bucura de toate minunăţiile sale. Este ideal să îl vizitezi primăvara sau toamna, când căldura nu este atât de cotropitoare. În perioada iulie-septembrie majoritatea localnicilor iau vacanţă, aşa că rişti să găseşti multe restaurante închise şi evenimente puţine.

Una dintre atracţiile de top ale acestui oraş este arhitectura modernistă şi, în special, lucrările lui Gaudi. Vei găsi clădiri civile sau religioase, printre care cea mai renumită este actedrala Sagrada Familia, Parc Guell, sau La Pedrera. Un alt spaţiu care se merită a fi vizitat este Gran Teatre del Liceu, unde poţi asista la conerte de muzică clasică sau jazz şi poţi admira decorul interior absolut fabulos.

Tapas, gustările tradiţionale spaniole, sunt absolut delicioase. Ai la dispozitie o gamă variată, din care poţi alege ceva pe gustul tău. Să nu mai vorbim de paella, o adevărată delicatesă cu fructe de mare, sau de sangria, băutura tradiţională cu gust fructat de care nu te vei mai putea despărţi. Orice ai alege, Barcelona te va aştepta cu braţele deschise, cu străzile colorate, cu parfumul mării în aer şi cu oameni calzi şi primitori.

Sursa foto: blog.everyglobe.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top