Connect with us

Revistateo.ro

Actrita Gwyneth Paltrow si cantaretul Chris Martin au divortat oficial, dupa trei ani in care au trait separat. Cei doi au impreuna o fata si un baiat.

Stiri

Gwyneth Patrow si Chris Martin au divortat in mod oficial

Divortul dintre Gwyneth Paltrow si Chris Martin a fost oficializat de un judecator din orasul american Los Angeles. Cei doi s-au casatorit in anul 2003 si au impreuna doi copii, o fata pe nume Apple si un baiat pe nume Moses.

Procesul de divort a inceput inca din anul 2014, actrita acuzand „diferente ireconciliabile” in cuplu. „A fost un moment dificil din viata noastra. Poti sa ramai o familie chiar daca nu mai formezi un cuplu si sa faci ca experienta sa nu fie traumatizanta pentru copii. Dupa cum stie oricine a trecut printr-un divort, trebuie sa faci eforturi pentru a-ti mentine familia. E un angajament pe care l-am luat fata de copiii mei si de tatal lor, desi nu mai suntem intr-o relatie romantica”, a marturisit actrita, pentru Daily Mail.

Citeste si: Alege o rochie de mireasa si afla care sunt sansele tale de divort, in procente!

Citeste si: A vrut sa bage divort pentru ca isi gasise alta femeie, dar a primit cea mai dura lovitura

In prezent, Gwyneth Paltrow se intalneste cu producatorul TV Brad Falchuk, in timp ce Chris Martin ar fi intr-o relatie cu actrita Annabelle Wallis.

Gwyneth Patrow (43 de ani) este o actrita americana, laureata a premiului Oscar in anul 1999, pentru rolul din filmul „Shakespeare in Love” (Shakespeare indragostit). Chris Martin este solistul celebrei trupe Coldplay, formatie cu care a castigat sase premii Grammy.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top