Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Haideti in casa la Julia Roberts!

Toata lumea o stie pe frumoasa actrita Julia Roberts, dar cate dintre voi stiu cum arata interiorul apartamentului in care locuieste? Reflectand personalitatea ei, casa este decorata intr-un mod simplist, dar totodata elegant si clasic. Vezi mai jos galeria foto.

Renumita si foarte simpatica actrita Julia Roberts a reusit de curand sa obtina generoasa suma de 5.35$ milioane pentru apartamentul ei din Greenwich Village. Initial, actrita ceruse 4.5$ milioane, dar, fiind impecabil, penthouse-ul a reusit sa pluseze suma initiala cu 850.000$. Generosul apartament are 3 dormitoare, 3 bai, un spa, un living room si o bucatarie imensa, in care orice femeie ar fi fericita sa isi puna in practica indeletnicirile culinare. De asemenea, apartamentul are in dotare o terasa imensa, mobilata cu un set de fotolii si masa, speciale pentru cafea, si o masa cu scaune, numai buna de luat cina in noptile calduroase de vara. Vederea catre orizonturile Manhattanului reprezinta cireasa de pe tort.

Acesta este primul apartament pe care si l-a cumparat actrita in New York, oras de care s-a indragostit la inceputul carierei sale artistice.

Stilul actritei este reflectat in decorul apartamentului. Distins, dar discret si clasic. Penthhouse-ul atrage prin texturile placute vizual si materialele de buna calitate. Ceea ce atrage privirea cel mai mult, sunt piesele cu impact vizual, care se afla in fiecare camera (sculpturi moderne si instalatii artistice inovative).

CITESTE SI: Cum arata apartamentul perfect pentru pasionatii de LEGO. O firma din Taiwan a gasit solutia

CITESTE SI: Aşa arată apartamentul de 100 milioane dolari. FOTO

Simplitatea eleganta se regaseste si in balconul central al casei, detinator al unei vederi impresionante. Probabil cel mai frumos loc in care iti poti bea cafeaua.

Actrita Julia Roberts este cunoscuta si indragita de public datorita rolului pe care l-a avut in comedia romantica „Frumusica”. Aceasta a castigat inimile fanilor interpretand si alte roluri, in filme precum: „Runaway Bride”, „Ocean’s Eleven” sau „Mona Lisa smile”. Pentru rolul pe care l-a interpretat in filmul „Erin Brockovich” (2000), actrita a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Asa arata apartamentul pentru care Roberts a obtinut peste 5 milioane de dolari.

Bucataria

Bucataria

Dormitorul

Dormitorul

Masuta de cafea de pe terasa

Masuta de cafea de pe terasa

Julia Roberts sells Greenwich apartment

Julia Roberts sells Greenwich apartment

"Julia Roberts sells Greenwich apartment

Julia Roberts sells Greenwich apartment

Julia Roberts sells Greenwich apartment

Julia Roberts sells Greenwich apartment

Care este camera ta preferata?

Sursa fotografii: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top