Connect with us

Revistateo.ro

HALUCINANT. Vrea sa fie din nou barbat pentru ca „ESTE OBOSITOR SA FII FEMEIE”

Stiri

HALUCINANT. Vrea sa fie din nou barbat pentru ca „ESTE OBOSITOR SA FII FEMEIE”

Nu este usor sa fii femeie. Si asta o spune cineva care a fost candva barbat si si-a schimbat sexul. Un transsexual cere sistemului de sanatate din Marea Britanie sa redevina barbat pentru ca nu mai suporta sa fie femeie.

Chelsea Attonley, in varsta de 30 de ani, dupa ce a probat pe propria piele cat de dificil este sa fii femeie. Ritualurile cosmetice si anumite lucruri care sunt specifice exclusiv femeilor i-au dat batai de cap si a lasat garda jos.

Un alt motiv pentru care Chelsea vrea sa se intoarca la sexul ei original este faptul ca nu se simte acceptata asa cum isi doreste. Sub numele de barbat, Matthew, Chelsea vrea sa fie ce a fost dupa 7 ani in care a purtat fuste mini si tocuri.

Chelsea locuieste in Londra si se supune in acest moment unui tratament de testosteron si asteapta un raspuns din partea autoritatilor sanitare britanice pentru a-i plati acestia operatia. In caz contrar, va trebui sa scoata din buzunar nu mai putin de 18.000 de euro. Concluzia este veche de cand lumea: Cine a zis ca e usor sa fii femeie?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top