Connect with us

Revistateo.ro

harta-chinezeasca-a-fetei

Sanatate

Harta chinezeasca a fetei tale iti arata problemele de sanatate!

HARTA CHINEZEASCA A FETEI. Fiecare afectiune a corpului poate fi ‘citita’ pe chipul tau. Chinezii au o serie de tehnici prin care pot depista bolile organismului.

Uite ce spune fata ta despre problemele fiecarui organ in parte!

HARTA CHINEZEASCA A FETEI:

1. FRUNTEA

Fruntea reprezinta intestinul subtire si vezica. Aspectul fruntii iti spune daca trebuie sa reduci din grasimi ori alimente sub forma de conserva care reduc capacitatea digestiva. De asemenea, problemele cauzate de alcool si zahar in exces se pot vedea analizand fruntea.

CITESTE SI: FOTO: HARTA ORGANELOR SE AFLA PE TALPILE TALE! Uite unde trebuie sa iti faci masaj pentru a te vindeca de o serie de afectiuni!

CITESTE SI: Totul a pornit de la un atac cerebral. Ce a descoperit o femeie despre CREIERUL UMAN

Daca aceasta este umflata ori are un aspect uscat, du-te la medic. Trebuie sa bei multa apa pentru a te hidrata si sa consumi legume proaspete. De asemenea, evita pe cat poti consumul de bauturi alcoolice.

2. SPATIUL DINTRE SPRANCENE

Zona dintre sprancene indica daca ai probleme cu ficatul. Daca ai pielea lasata in aceasta zona sau isi schimba culoare mereu ori este iritabila la o simpla atingere, trebuie sa te odihnesti mai mult. Trebuie sa mananci mai sanatos, iar exercitiile de yoga iti stimuleaza sistemul digestiv.

3. SPRANCENELE

Zona sprancenelor iti spune daca ai rinichii afectati. De asemenea, aspectul anormal al sprancenelor mai poate indica probleme cardiovasculare. Bea apa si redu cafeina din consumul zilnic precum si bauturile indulcite.

4. NASUL

Daca apar des cosuri pe nas sau pielea este uscata in aceasta zona, este semnalul ca trebuie sa iesi la aer. Petreci prea mult timp in casa, iar un nas cu un aspect anormal indica probleme cu gazele si balonarea. In plus, s-ar putea sa ai probleme cu circulatia sangelui. Verifica-ti in mod constant colesterolul si nivelul de zahar din sange.

Citeste mai mult in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top