Connect with us

Revistateo.ro

Hilary Duff este din nou însărcinată

Star

Hilary Duff este din nou însărcinată

Hilary Duff va deveni mamă pentru a doua oară. Actrița va aduce pe lume o fetiță. Vestea a apărut pe o rețea de socializare. Fanii sunt foarte fericiți. Ea și partenerul ei de cuplu vor deveni părinți în curând. Actrița a postat o imagine pe o rețea de socializare. Se vede că are burtică. De asemenea, a scris și un mesaj prin care a făcut anunțul legat de sarcină.

Hilary Duff va deveni mamă pentru a doua oară

Actrița și iubitul ei, Matthew Koma, urmează să devină părinți. Hilary mai are un copil dintr-o relație anterioară. Fetița va fi primul copil al cuplului.

Hilary Duff mai are un băiețel în vârstă de 6 ani. Acum va aduce pe lume o fetiță. Tatăl primului ei copil, Luca, este fostul soț al actriței, Mike Comrie.

Și viitorul tătic, Matthew Koma, a postat un mesaj pe o rețea de socializare. A anunțat la rândul său că el și Hilary vor avea o fetiță. De asemenea, a spus că micuța va fi la fel de fumoasă ca mama ei.

Știrile despre sarcina actriței au apărut la scurt timp după ce sora mai mare a actriței, Hayley, a devenit mămică. Ea a adus pe lume o fetiță pe care a numit-o Lulu. Este cel de-al doilea copil al femeii cu logodnicul ei, Matt Rosenberg.

Hilary și Mathew au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. Însă cei doi și-au înnoit iubirea în luna octombrie.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: A născut Laura Cosoi! Ce nume a ales pentru fetița ei

Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă pe nume Rita. Actrița a postat o imagine pe contul ei de Instagram în urmă cu câteva minute.

Cum s-a pregătit pentru acest moment
„Noi aşteptăm (un copil), facem ce trebuie, urmează doar să se întâmple. Sunt în aşteptare de un an. Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are leagatură cu ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătura cu vârsta, cred că are legătura cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vina. „, a declarat Laura Cosoi la începutul acestei luni, în emisiunea ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Laura Cosoi are un stil de viață sănătos
Actrița Laura Cosoi le oferă periodic urmăritorilor ei câte o rețetă de detoxifiere sau sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

La cei 35 de ani ai săi, Laura arată ca o puștoaică. Întinerește și se menține în formă în mod vizibil și asta se datorează alegerilor sănătoase pe care le-a făcut. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top