Connect with us

Revistateo.ro

Horia Moculescu intervine în scandalul dintre fosta soție și fiica lui, Nidia

Staruri

Horia Moculescu intervine în scandalul dintre fosta soție și fiica lui, Nidia

Mariana și Nidia au reînceput războiul care părea stins de ceva timp. Cele două s-au certat în ultimele săptămâni la Wowbiz aducându-și grave acuzații, iar la mijloc este prins omul cu care formau cândva o familie, celebrul compozitor Horia Moculescu.

„Fiica mea are 28 de ani. Ajunge, ii ajunge cat a plans. Sunt divortat de 19 ani. Nu m-ati auzit niciodata criticand, nici vorbind urat. Ea a plecat din fata casei cu bagajul. A spus cumva ca acum doua luni am fost la Milano cu Nidia?

Am invitat-o la masa, am plimbat-o, am dus-o la un hotel”, a declarat pentru inceput Horia Moculescu, conform Wowbiz.ro.

„La Milano era cu iubitul ei. Si cand a venit la Bucuresti cu iubitul, i-am invitat pe amandoi la masa. Nu am avut nimic de impartit cu el. S-a purtat civilizat cu mine, eu cu el”, a mai spus artistul.

CITESTE SI: Reacția Biancăi Drăgușanu la videoclipul postat de Victor Slav cu fetița lor

Bianca Drăgușanu, despre gelozie în timp ce presa speculează ruptura de Tristan

Horia Moculescu, despre drama trăită alături de fosta soție

„Nidia avea 7 ani si ea cu mama ei au furat-o pe Nidia de la mine si au dus-o la Galati. A ajuns intr-o scoala unde nu avea ce cauta. A urmat divortul. Am facut niste greseli mari, spre disperarea avocatului. I-am permis sa-mi pastreze numele.

Mama mea a murit la 33 de ani, de cancer. Mama mea s-a iubit foarte mult cu tatal meu. Ea a murit de cancer de col uterin. Ea imi urla prin casa ca mama mea era o c***a si tata un golan.

Iubitul ei i-a trimis bani Nidiei cand s-a operat, nu Mariana. Mariana nici nu avea bani.

A plecat din casa cu datorii mari la intretinere. Sute de milioane. Chiar si la mine are datorii de vreo 7000 lei. Nu apreciaza faptul ca nu-i cer banii si ca o invit la masa la Milano. Eu sunt vinovat. Eu sunt vinovat pentru tot. Mi-am atribuit mai multe merite decat am avut.

Atunci cand a venit la mine era exmatriculata din clasa a 12-a. M-am chinuit sa o inscriu la fara frecventa. Am reusit.

La BAC am avut o pila si am ajutat-o sa treaca si peste asta. A urmat si facultatea, primii trei ani de facultate i-am platit eu. Ultimul am a fost platit de urmatorul sot.

Numele, pensie alimentara, doua camere din casa mea si fata. Avocatul meu a vrut sa ma omoare. La scurt timp a plecat de acasa, a luat tot, a luat-o si pe Nidia. A luat tot aurul din casa. Intr-o seara mi-a furat 8000 lei din casa. Ea este condamnata pentru furt.

M-am dus dupa fata, nu a vrut sa mi-o dea. Intr-o zi a venit Nidia acasa cu o lista. I-am dat ce cerea acolo. Alimente, chiar si cutit si furculita. Nu avea nimic. Pana intr-o zi cand Nidia a zis ca nu mai vrea sa se duca la ea.

Intr-un final s-a intors si Mariana acasa. A vandut cele doua camere ale ei si voia sa-mi vanda toata casa si sa ma dea afara. Va povestesc sa realizati prin cate am trecut noi din cauza ei”, a mai spus Horia Moculescu la WOWbiz.

1 Comment

1 Comment

  1. Ioana Badea

    2018-07-17T16:21:13+03:00 at 2018-07-17T16:21:13+03:00

    Se vede cu ochiul liber ca aceasta femeie este o prostituata fara rusine si fara scrupule.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top