Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 1 februarie 2014

Horoscop 1 februarie 2014 – Berbec
O zi libera e perfecta pentru a sta putin de vorba cu tine insuti pentru a-ti trasa caile urmatoare spre marile tale vise. Doresti o schimbare in cariera iar informatia pe care o gasesti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinte de schimbare. Poate nu pui imediat in practica schimbarea de sens, dar macar asezi lucrurile, pas cu pas, la locul potrivit astfel incat, la momentul potrivit, sa-i dai startul. Esti aproape de un moment decisiv, dar deocamdata te informezi.

Horoscop 1 februarie 2014 – Taur
Nu tine doar pentru tine si nu insista sa te descurci singur! A recunoaste ca nu poti nu e o dovada de slabiciune, ci de incredere in ceilalti! Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu. Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie. Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice.

Horoscop 1 februarie 2014 – Gemeni
Tot ce tine de emotie, de suflet, de sentimente poate genera azi mari diferende de opinie. Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu gusturile sau preferintele tale, ci asteapta-te si la comentarii acide sau ironice la adresa lor. Nu poti fi mereu pe aceeasi lungime unda, nici macar cu cei mai apropiati de sufletul tau, deoarece fiecare are alte preocupari. Daca tie iti place o anumita muzica, nu inseamna ca si cel de langa tine o va agrea la fel de mult. Chiar si in cuplu se ivesc neintelegeri pe seama celor mai marunte preferinte, dar disputele sunt absolut normale, nu le transforma in conflicte mai mari decat ar merita!

Horoscop 1 februarie 2014 – Rac
Cineva te trage de maneca sa nu te mai agiti atat, sa nu faci lucruri peste puterile tale. Daca nu tii cont de incercarile sale de a te tempera, te vei convinge singur ca nu are rost sa exagerezi cand vor aparea primele greseli. Esti obosit, de aceea ar trebui s-o lasi mai moale cu eforturile supraomenesti sau cu excesul de zel. Daca nu tii cont de nivelul de energie de care dispui cu adevarat, risti sa strici tot. Nici un abuz nu e bun, ca atare micsoreaza ritmul, pentru ca nu faci altceva decat sa te extenuezi si sa ramai fara energie in cel mai nepotrivit moment. Ce-i prea mult strica!

Horoscop 1 februarie 2014 – Leu
Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort imens de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.

Horoscop 1 februarie 2014 – Fecioara
Primesti un verdict destul de sever care nu-ti permite sa duci mai departe ce ai inceput. Esti nevoit sa-i pui punct aici si, pe moment, esti trist pentru ca nu e raspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeala, ca atare trebuie sa accepti acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu il considera o infrangere, ci o alta lectie invatata. Vei sti, altadata, sa nu mai faci greseli si sa urmezi doar caile corecte. Daca acum se inchide un capitol cu un refuz categoric, e semn ca trebuie sa schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea buna.

Horoscop 1 februarie 2014 – Balanta
Fa ceva sa te debarasezi odata de o amintire urata care tot revine in minte iar si iar! Nu-ti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut, intr-o zona sumbra. De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!

Horoscop 1 februarie 2014 – Scorpion
Nu te grabi sa cheltuiesti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atatea eforturi intr-o directie care iti face azi cu ochiul. Poate cineva incearca sa te atraga intr-o afacere sau, daca iesi la cumparaturi, vezi un obiect pe care ti-l doresti atat de mult incat esti gata sa deschizi portofelul pentru a-ti satisface acea dorinta. Vei regreta mai tarziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rau sa pleci azi de acasa fara bani in buzunar. Asa vei evita ispita de a da totul pe cine stie ce atractie costisitoare!

Horoscop 1 februarie 2014 – Sagetator
Cineva iti cere ajutorul si esti pregatit sa i-l oferi cu generozitate, constient ca rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm si de sustinerea ta. Tu detii azi solutia practica la ceea ce il framanta si, daca tot stii ce e de facut, cum sa nu intervii concret in problema sa pentru a-l ajuta sa depaseasca impasul? Nu astepti nimic in schimb, un simplu multumesc ti-ar fi de ajuns, ca atare ofera tot ce stii sau tot ce sta in puterea ta pentru a-l sustine pe cel de alaturi. Intr-o zi, va face si el la fel pentru tine!

Horoscop 1 februarie 2014 – Capricorn
Telul pe care ti-l propui astazi, desi pare indraznet si foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine, tocmai pentru ca tot ce ai realizat pana acum a demonstrat ca esti capabil de orice, daca iti mentii stima de sine la cote maxime. Esti mandru de tine, de realizarile despre care vorbesti tuturor celor pe care ii intalnesti, iar aprecierile sincere pe care le primesti, te motiveaza. Meriti felicitari, deci nu e lauda de sine! Cand vezi cat de multa lume te aplauda pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj sa tintesti si mai sus, cu si mai multa incredere in fortele proprii.

Horoscop 1 februarie 2014 – Varsator
Lupta cu starea de emotivitate ajunsa azi pe un nivel alarmant, care te poate face sa aluneci spre manifestari extreme ale emotivitatii: panica, lacrimi, depresie, teama. Cu un dram de vointa, poti depasi cu brio acest moment de slabiciune. De data aceasta trebuie sa demonstrezi ca, din razboiul permanent dintre emotie si ratiune, tot ratiunea este cea mai tare. Chiar daca sufletul tau isi mai cere inca dreptul la liniste, la tandrete, la rasfat, vei descoperi cat de bine e sa lasi creierul sa dicteze calea corecta in anumite situatii.

Horoscop 1 februarie 2014 – Pesti
Fii atent la cel care incearca sa ti se bage pe sub piele, pentru ca intentiile sale nu sunt deloc pozitive si nicidecum in avantajul tau. Urmareste el ceva si profita de vulnerabilitatea ta si umbla la coarda la sensibila pentru a obtine un beneficiu de care fii sigur ca se va folosi candva. Masca pe care a pus-o pe figura ascunde un dram de egoism, dar te arati totusi dispus sa ierti si sa treci cu vederea, ca si cum ai vrea sa vezi in jur doar lucruri bune. Nu fi atat de naiv: nu e atat de bun pe cat vrei tu sa-l vezi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top