Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 1 ianuarie 2015

Stiri

Horoscop 1 ianuarie 2015

Horoscop 1 ianuarie 2015- Citeste Horoscopul din 01.01.2015 pentru toate zodiile

Horoscop 1 ianuarie 2015 – Berbec
Familia este foarte importanta pentru tine si o incluzi si pe ea, foarte serios, in marile tale planuri de anul acesta. Unele din dorintele tale cele mai intense se indreapta spre confortul familial – de exemplu sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa – sau poate spre marirea familiei anul acesta, pentru ca e foarte posibil sa devii parinte (din nou, eventual). Dorinta cu care intri in noul an este bine sa fie legata de cei dragi tie, nu doar de propria persoana, pentru ca armonia familiei este acum in centrul atentiei astrelor. Incepe un an nou plin de evenimente fericite si vise implinite in stransa legatura cu relatiile tale de familie: cu partenerul de viata, cu copiii, cu parintii, cu rudele, deci gandeste-te la ei!

Horoscop 1 ianuarie 2015 – Taur
Paseste in noul an cu incredere deplina ca esti pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase. Simte-te protejat, pentru ca te afli sub o aripa ocrotitoare ce te va insoti pe tot parcursul anului. Pentru tine, siguranta e cel mai important aspect, deci acesta trebuie sa fie sentimentul cu care deschizi usa noului an. Lasa fricile, stresul, grijile in urma, inchide usa dupa tine si porneste spre 2015 cu optimism. Esti pe teren stabil, solid, consistent, nici urma de fragilitate in tot ce te asteapta, ca atare si atitudinea ta trebuie sa fie ferma, convins ca totul se va aranja exact asa cum vrei. Visul tau cel mare la trecerea dintre ani trebuie sa se indrepte spre ceea ce iti inspira tie securitate totala: bani, familie, job? Le vei avea pe toate pe cel mai solid teren!

Horoscop 1 ianuarie 2015 – Gemeni
Talentul tau in domeniul comunicarii este recunoscut si apreciat de toata lumea. Nimeni nu te intrece in discutii, conversatii, discursuri, si pornesti anul cu acelasi aplomb in acest domeniu. Oamenii cu care ai ocazia de a te intalni la Revelion sau in prima zi a anului te vor inconjura cu multa simpatie si cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru ca tu chiar excelezi cand vine vorba de discutii. Spune ce ai de spus, pentru ca multe din informatiile pe care le transmiti, chiar daca nu e momentul celor mai serioase conversatii, vor fi utile altora. Ca e o urare spusa din inima, o idee stralucita transmisa la momentul cel mai potrivit sau o veste buna pe care abia acum o transmiti lumii, vezi reactii deosebite le cei care te asculta. Prin ceea ce zici, arati cat de mult iti pasa de ceilalti!

Horoscop 1 ianuarie 2015 – Rac
Nu intra in noul an cu amintiri neplacute sau cu resentimente. Incearca sa folosesti prima zi a anului, daca nu ai facut-o deja ieri, sa stergi de pe lista tot ce te-a suparat anul trecut. Iarta, uita, inchide acel capitol dureros si deschide-te spre o cu totul alta lume. Ce a fost a fost, trebuie sa mergi mai departe cu inima noua si cu energie pozitiva, pentru ca ai intrat intr-o noua etapa de viata. Un an nou cere o atitudine noua, un aer nou pe chipul tau, deci purifica-te asa cum stii tu si lasa trecutul la usa lui 2015. Te asteapta evenimente speciale anul acesta si nu le poti primi in viata ta daca tu ai inima si mintea impovarate de amintiri triste. Curata locul, pentru ca acolo vor veni numai evenimente minunate!

Horoscop 1 ianuarie 2015 – Leu
Tu esti un spirit intreprinzator care nu poate sta locului nici macar in ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi de odihna. Profiti de prima zi a anului pentru a face ceva, orice, considerand ca ceea ce faci acum vei face, mai apoi tot anul. Esti constient ca dorintele pe care ti le-ai pus la trecerea dintre ani depind numai de eforturile tale, ca atare nu numai ca-ti doresti ceva anume, dar pui deja si umarul la aceasta viitoare constructie. Chiar din prima zi pui acolo o caramida, un gand, o idee, ceva care sa stea la baza reusitei tale de pe parcursul anului si esti foarte entuziasmat de ceea ce te asteapta. Parca nici nu ai vrea sa mai astepti cateva zile pana cand vei putea continua edificiul promitator. Meriti ce e mai bun, ca atare stabileste-ti chiar azi acele mari scopuri!

Horoscop 1 ianuarie 2015 – Fecioara
Profita de aceasta zi pentru a face putina ordine in viata ta. E un moment bun, ca printre pahare, sa arunci o privire inapoi si sa descoperi cu alti ochi ca nu a mers totul chiar perfect, dar poti depasi acest sentiment printr-un proces personal de purificare. Pornesti intr-un an imbelsugat, care iti va aduce nenumarate sanse de succes, dar e bine sa dai startul acestui nou capitol din viata ta pe un teren complet nou, purificat, curatat de amintiri si regrete. Gandeste-te ca anul care incepe ca la un ogor complet nou pe cere poti incepe sa insamantezi viitoarea recolta bogata, deci conteaza enorm ca pamantul sa fie eliberat de buruieni si daunatori, orice i-ar putea incetini dezvoltarea. Curata deci locul: inima, mintea, spatiul!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top