Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 11 septembrie

Stiri

Horoscop 11 septembrie

Horoscop 11 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 11.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 11 septembrie 2014- Berbec
Astepti un anumit moment caruia ii atribui semnificatii cu totul speciale si fiecare ora care trece te stimuleaza din ce in ce mai mult. Vrei ca totul sa iasa perfect, te-ai pregatit ireprosabil, astfel incat, atunci cand vei trai efectiv acel eveniment, sa ai numai motive de mandrie pentru ce ai realizat. Mai apar informatii sau detalii folositoare pe parcurs, semn ca eventualele amanari care se mai ivesc, au si ele rostul lor, deoarece mai ofera o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curand. Stai ca pe ghimpi, dar esti sigur ca totul va iesi bine!

Horoscop 11 septembrie 2014- Taur
Conflictul care musteste in jurul tau are mari sanse sa se calmeze, datorita interventiei unei persoane cu mai multa experienta ce da dovada de un calm imperturbabil. Aceasta demonstreaza celor implicati in razboi ca nu agresivitatea, nici atacul, si nici nervii nu sunt calea de solutionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranta si rabdarea. Tu le ai pe acestea in bagaj din belsug, deci ce-ar fi sa apelezi la ele chiar acum? Un ton scazut si diplomat nu poate primi ca replica o injuratura, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere si impacare. Fii tu cel intelept!

Horoscop 11 septembrie 2014- Gemeni
Joci un rol important in mediul in care te afli azi, de parca tu ai fi capul tuturor actiunilor, generatorul de idei sau descoperitorul celor mai bune solutii. Ti se recunoaste astfel superioritatea in plan intelectual, pentru ca ai acumulat multe informatii pe care iata, ai acum ocazia de a le arata si a le valorifica la maxim. Poti sa fii mandru de tine, si mai ales sa fii multumit ca lumea asculta si urmeaza sfaturile tale. Esti cu un pas inaintea celor care te urmeaza intocmai, pentru ca tu stii exact ce trebuie facut si nu vei ezita sa-ti expui punctul de vedere cu argumente rationale bine sustinute.

Horoscop 11 septembrie 2014- Rac
Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru ca ti-ar lipsi, ci pentru ca trebuie sa-i administrezi cu prudenta si maturitate, ca nu cumva sa-i risipesti. Posibil sa apara o suma consistenta de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie sa te gandesti deja la capricii! Ia la puricat cele mai grele datorii ale perioadei ca sa le aduci, una cate una, la zi. Te vei simti excelent dupa ce vei sterge de pe lista de restante o serie intreaga de subpuncte, de parca ai simti dintr-o data ca se echilibreaza balanta. Banii au rolul de a restabili ordinea si calmul in viata ta, deci sunt binefacatori!

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. cojocaru doina-mihaela

    2014-09-11T08:09:22+03:00 at 2014-09-11T08:09:22+03:00

    perfect elaborat !!si este extrem de real de cele mai multe ori !!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top