Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 12 DECEMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 12 DECEMBRIE

Horoscop 12 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 12.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 12 decembrie 2014- BerbecHoroscop 12 decembrie 2014- Taur
Ai toate motivele sa privesti cu incredere spre un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cat timp isi mentii acest tonus pozitiv in fata acestei provocari, succesul nu e departe, ca atare continua sa vaslesti cu entuziasm, cu elan, cu dorinta imensa de a ajunge mai repede acolo unde ti-ai propus. Esti sustinut de toate resursele tale interioare, pentru ca, la baza acestui progres neintrerupt, nu e altceva decat gandul tau, decat dorinta ta imensa de a reusi, alimenteaza acest gand cu tot ce ai mai bun in tine si roadele vor aparea si mai repede. Gandeste pozitiv si spune cu incredere: da, se poate!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 13 DECEMBRIE

Horoscop 12 decembrie 2014- Gemeni
Daca vezi ca planurile tale au ajuns intr-un punct critic, nu are rost sa le duci in acelasi stil mai departe, pentru ca risipesti energia fara a ajunge la roadele visate. Piedicile de acum, starea aceasta ne deruta si neputinta care te incearca sunt de fapt un semnal de alarma ca trebuie sa schimbi ceva in planurile tale. O cat de mica modificare de directie, de ritm, de optica, poate genera mai apoi un val intreg de rezultate pozitive. Chiar daca schimbarea pare acum minora, aproape insesizabila, dupa o vreme va genera alte si alte schimbari de sens ca intr-un final sa descoperi ca ai evoluat pe un cu totul alt drum decat credeai la inceput. Schimba doar o cifra, doar un gand, doar un pas mai intr-o parte…

Horoscop 12 decembrie 2014- Rac
Nu ai motive sa-ti faci atatea griji! S-a nascut un gand fragil in mintea ta, dar suficient de puternic incat sa te irite, ca un ghimpe de frica care nu merita nici macar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fara nicio problema, dar acum, pe moment, ti se pare ca e cel mai mare impas din ultima perioada. Nici vorba: ai toate solutiile potrivite la dispozitie, totul e sa asculti ce-ti transmite intuitia. Ai mai trecut prin astfel de situatii de multe ori si de fiecare data te-ai descurcat de minune, ca atare scoate din memorie cheia potrivita si deschide usa catre urmatorul nivel. Lasa frica si ingrijorarea deoparte, nu sunt pentru tine!

Horoscop 12 decembrie 2014- Leu
Esti impulsionat de un gand nou, incitant, atractiv, care devine mistuitor pentru o fire patimasa ca tine. Nu te lasi pana nu-i dai startul si nu-l pui pe o linie ascendenta ca apoi sa-l alimentezi cu multa energie pozitiva ca sa evolueze repede spre scopul propus. Nerabdarea creste tocmai pentru ca ai maxima incredere in acest tel si esti foarte convins ca vei ajunge acolo prin forte proprii. Nimeni nu te poate opri acum din avant, esti mult prea montat in aceasta directie si nu te mai poti opri pana nu ajungi la capat, la implinirea marelui tau vis care te atrage ca un magnet irezistibil. E perfecta atitudinea aceasta de invingator convins ca poate orice isi pune in cap!

Horoscop 12 decembrie 2014 – Fecioara
Ai curaj sa visezi, sa trasezi o directie de evolutie a planurilor tale, pe cateva zile sau luni de acum inainte, pentru ca esti intr-un moment in care imaginatia da roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care inainteaza pas cu pas spre ceea ce va deveni intr-o zi realitate. Primul pas in acest joc de constructie e sa-i dai voie creativitatii sa ridice tot ceea ce vrei sa obtii. Nu-ti incorseta inspiratia, nu pune piedici nici macar celor mai indraznete ganduri, pentru ca ele sunt totusi posibile. Elibereaza-te de limite, de interdictii impuse de altii sau de tine insuti si zbori usor catre varful spre care inaintezi cu elan.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top