Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 12 februarie 2015

Stiri

Horoscop 12 februarie 2015

Horoscop 12 februarie 2015 – Berbec
Ca sa te eliberezi de o povara pe care o tot duci pe umeri, e mai bine sa accepti acum un compromis. Nu mai amana, nu mai tergiversa decizia, chiar daca nu te incanta prea tare momentul, dar ai sa vezi ca, dintr-o data, ti se clarifica orizonturile si inima-ti devine mai usoara pentru ca ai reusit sa faci sacrificiul. Uneori e nevoie si de asemenea gesturi, chiar daca nimanui nu-i place sa accepte conditii defavorabile, dar de data aceasta se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care il poti face. Spui da la o propunere la care altadata ai fi spus cu tarie nu, dar te vei simti mult mai bine dupa aceea!

Horoscop 12 februarie 2015 – Taur
Incearca sa mai micsorezi un pic ritmul in care inaintezi spre un scop maret, pentru ca viteza aceasta te face sa pierzi din vedere aspectele frumoase ale evolutiei tale. Nu-ti cere nimeni sa ajungi rapid la tinta propusa, pentru ca uneori calatoria spre destinatia finala e cea frumoasa, cea generatoare de motive de fericire, nu neaparat rezultatele culese la capat. Ca atare las-o mai moale, nu mai pedala cu atata inversunare ca sa ajungi repede-repede la telul propus, ci bucura-te de tot ce descoperi pe parcurs, de detaliile care apar in fiecare zi, de oamenii pe care ii intalnesti pe traseu. Nu sari peste etape: toate au un rol pozitiv!

Horoscop 12 februarie 2015 – Gemeni
Privesti cu o claritate de invidiat situatia in care esti implicat, ca nici tie nu-ti vine a crede cat de limpede vezi lucrurile. Se pare ca ai inteles perfect pe ce nivel de afli, nici un dubiu nu-ti da tarcoale, si, cand vorbesti despre aceasta problema, dai dovada de maturitate si inteligenta. Ai invatat enorm din procesul intreg de educatie prin care ai trecut si te bazezi pe o bogata experienta acumulata in anii anteriori. Parca ai fi un invatat, un intelept cu un bagaj de informatii si cunostinte extrem de bogat si de documentat, si stii exact ce trebuie spus sau facut in orice situatie cu care te confrunti. Totul face parte dintr-un plan pe care l-ai construit prin munca si studiu.

Horoscop 12 februarie 2015 – Rac
Iubirea e sursa celor mai frumoase si mai intense emotii de care ai parte acum, de aceea daruiesti cu la fel de multa pasiune inapoi celui drag! Va simti perfect impreuna, nimic nu mai conteaza decat sa va stati unul altuia in preajma, de parca fiecare isi extrage energia si fericirea din compania celuilalt. Esti in stare sa spui ca iubirea e la cote maxime acum si o oferi pe tava partenerului, pentru ca stii ca si el are la fel de multa de oferit inapoi. Faci parte dintr-un schimb continuu si abundent de senzatii, emotii, trairi si cuvinte frumoase, incat spui ca iubirea te inalta si te trimite direct in al noualea cer. Bucura-te de aceasta rara stare de euforie!

Horoscop 12 februarie 2015 – Leu
Ai la cine apela la nevoie pentru a te imbarbata si stimula intr-un moment in care nu gasesti energie in interiorul tau. Ai pe cineva mai puternic aproape, cineva care devine o sursa suplimentara de ambitie, de curaj, de motivatie. Cand privesti la cel de langa tine, simti cum degaja forta, exact ceea ce aveai tu nevoie pentru a te implica intr-o provocare pe care nu esti foarte sigur daca o vei depasi de unul singur, dar cu asemenea tovaras alaturi, care te impinge de la spate si te ajuta sa descoperi forta si in tine, nimic nu ti se va mai parea dificil. Gravitezi in jurul acestei surse de energie precum un satelit si esti multumit de roadele acestei aliante.

Horoscop 12 februarie 2015 – Fecioara
Esti sensibil la povestile de viata ale celor din jurul tau, incat nu te poti abtine sa nu te pui in pielea lor. Iti dai seama ca si tu ai trecut prin astfel de situatii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depasit cu brio si cu o noua lectie invatata. Poti impartasi din experienta ta bogata de viata, le spui celor care acum nu-si gasesc calea de iesire din impas ca si tu ai fost ca ei, candva, si ai reusit sa rezolvi totul cu brio. Privesti spre trecut cu intelepciunea celui care le-a depasit pe toate si acum stii ce sa-i sfatuiesti. Reteta ta a functionat atunci, pe tine insuti si, daca ar fi ascultata de cei din fata ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeste-le de tine.

Horoscop 12 februarie 2015 – Balanta
Si linistea exerseaza, ca atare nu te opri din acel continuu antrenament de calmare a sufletului tau extenuat. Ai nevoie de ceva care sa-ti inspire liniste, pace, o zona de refugiu in care sa iti auzi gandurile cele mai profunde. Cateva clipe de rugaciune, de meditatie, de somn sau de visare cu ochii deschisi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior. Adu-ti aminte de una din activitatile care iti face placere, pentru ca efectele sale vor fi ideale pentru starea emotionala in care te afli. Daca iti place sa faci sport, sa canti la un instrument, sa citesti poezii sau sa faci puzzle, foloseste-te cele cateva clipe libere pe care le gasesti pe parcursul zilei, pentru ca te vor relaxa ca prin farmec.

Horoscop 12 februarie 2015 – Scorpion
Visezi la momentul in care vei culege roadele unui proces indelungat la care iti aduci contributia. Esti sigur ca vei ajunge la capat, pentru ca investesti tot ce ai mai bun in tine pentru aceste rezultate. Cere ajutor divin, in situatia in care te afli, pentru ca ai sa vezi ca si de acolo vor veni o serie de informatii ajutatoare, de coincidente fericite sau de imprejurari benefice care sa te duca mai repede spre scopul cel mare. Sigur ca poti si de unul singur, detii toate resursele necesare unui succes deplin, dar simti ca daca iti legi dorintele si de un plan spiritual inalt, lucrurile vor evolua mult mai repede si mult mai sigur spore implinirea visului tau. Asa e, deci cere de sus!

Horoscop 12 februarie 2015 – Sagetator
Ai ajuns intr-un punct in care iti dai seama ca nu stii nimic despre subiectul despre care se vorbeste, si recunosti sincer acest lucru. Nu e in avantajul tau sa incepi sa vorbesti despre ceva despre care nu ai nicio idee, ca atare, inainte de a-ti da cu parerea, pune mana pe carti si informeaza-te. Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou care, prin studiu aprofundat, poate deveni o noua pasiune pentru tine. Acum faci prima oara cunostinta cu subiectul si, ca tot ce-i nou, pare complicat. Ai rabdare, citeste, studiaza, intreaba-i pe cei mai invatati si ai sa vezi ca experienta se acumuleaza pas cu pas. Acum poate nu stii nimic, dar peste o luna vei sti destule!

Horoscop 12 februarie 2015- Capricorn
Ca sa te adaptezi din mers la schimbarile care se prefigureaza la orizont, trebuie sa dai dovada de multa flexibilitate si incredere, sa nu te cramponezi de lucrurile deja instalate in viata ta. Esti intr-un moment in care trebuie sa fii ca o pana in vant, ca o barca pe valuri, deci nu te impotrivi curentului care te duce spre ceva nou. Cu cat esti mai usor, cu atat trecerea se va face mai lin spre noua etapa in care intri, deci lasa-te condus! Treci mai departe cu incredere deplina ca ceea ce te asteapta la finalul acestei transformari e in armonie cu tine, deci n-are rost nici sa te opui, nici sa te temi. Fie ce-o fi!

Horoscop 12 februarie 2015- Varsator
Zi mersi ca ai atatea optiuni la dispozitie in situatia in care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atatea directii la fel de bune le indemana, ca atare nu te grabi inca sa spui ce ai ales. Poti merge o vreme, in paralel, pe mai multe cai si, dupa ce vei intelege mai bine situatia, o vei putea selecta pe singura care iti convine pe de-a-ntregul. Bucura-te de aceasta paleta atat de bogata de idei, de solutii, de variante, de cai de evolutie, de care nu ai parte oricand, deci incearca sa nu te opresti deocamdata la una singura. Ba mai mult: mai cere si altele, cu tupeu, ca sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere din multele posibilitati care apar la orizont. Parca ploua cu idei bune; scalda-te in ele!

Horoscop 12 februarie 2015- Pesti
Uneori te simti ca un animal de povara care tot duce si duce in spinare greutati peste puterile ale, dar nu cumva ti le-ai asumat tu singur fara sa te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat sa ti se aseze atatea greutati pe umeri, cand ai fi putut sa spui mai clar ca nu poti sa faci acel lucru, dar, ca sa nu dezamagesti pe ceilalti care au stiut sa profite de bunatatea ta, ai tot acceptat pana, iata, ai ajuns la limita puterilor tale. Razvrateste-te, da jos acest jug la care te-ai inhamat intr-un moment de slabiciune, si mai invata sa spui si nu. Nu e prea tarziu sa te eliberezi de greutatea care te apasa!

Horoscop 12 februarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top