Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 12 iulie 2015

Horoscop

Horoscop 12 iulie 2015

Horoscop 12 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

RECOMANDARE:TEST ONLINE: Alege un peisaj și vezi ce spune despre sufletul tău!

Horoscop 12 iulie 2015 – Berbec
Numai de tine depinde sa pui capat unei stari interioare care stii bine ca nu-ti face bine. A sta in continuare captiv intr-o zona in care esti macinat de regrete, de resentimente, de emotii negative generate de vechi insuccese nu e spre binele tau, ca atare incepe de astazi sa-ti schimbi polaritatea gandurilor. Ai nevoie de relaxare, de detasare, de o stare de confort, si nu o vei gasi daca te impovarezi de toate aceste ganduri grele si negre. Permite-ti cateva clipe de meditatie, de rugaciune, de dialog cu tine cel adevarat, si ai sa-ti recapeti mult mai usor pacea dupa care tanjesti. A te raporta mereu la ce nu-ti convine in jurul tau nu e calea spre fericire! Relaxeaza-te!

Horoscop 12 iulie 2015 – Taur
Recunoaste ca nu esti inca pe deplin matur din punct de vedere afectiv, ca fiecare noua lectie de viata legata de iubire, devotament, daruire mai pune o caramida la cel care devii. Toata viata e o continua scoala si intri mereu la alte si alte cursuri, dar ceea ce ti se preda azi tine de suflet, de ceea ce iti doresti tu cel mai mult. Ai sentimentul ca ti se pregateste ceva, se coace ceva si tu nu poti face altceva decat sa astepti sa culegi roadele acestui proces. Totul va fi perfect, la momentul recoltei, dar nu trebuie sa stai pasiv sa se coaca fructele in copac, ci sa intretii recolta, sa uzi copacii, sa ingrijesti planta. Roadele sunt pentru tine, dar munca de ingrijire a gradinii te priveste!

Horoscop 12 iulie 2015 – Gemeni
Viata ta e o continua slefuire a unui cristal care esti chiar tu, dar niciodata nu trebuie sa te multumesti cu cat ai facut deja. Poti deveni si mai mult, procesul de perfectionare la care te supui sau esti supus trebuie sa continue, si sa descoperi la tine insusi alte si alte fatete, ca ale unui briliant care, prin prelucrare continua de calitate isi arata minunatele straluciri si sclipiri. Decizia pe care o iei acum are toate sansele sa te transforme intr-un diamant pretios, deci tine-te de alegerea facuta prin vointa proprie. Esti pe drumul cel mai minunat de formare a omului care poti sa devii, dar acest drum implica o fina lucrare de giuvaergiu!

Horoscop 12 iulie 2015 – Rac
Ai invatat destule din experientele anterioare ca sa stii acum sa iei masuri intelepte. Ceea ce nu ti-a placut, nu se va repeta, pentru ca acum te ghidezi dupa principiul paza buna trece primejdia rea. Asta da maturitate, asta da prudenta, pentru ca nu te mai arunci cu capul inainte intr-o directie din care altadata nu ai cules cele mai pozitive roade. Adu-ti aminte cum ai rezolvat situatiile similare inainte si acum calca mai precaut inainte. Nu trece la etapa urmatoare fara sa analizezi situatia in care te afli, amintindu-ti de fiecare data de trecut, de lectiile deja acumulate pe aceasta tema. Arunca o privire peste umar si repeta lectia!

Horoscop 12 iulie 2015 – Leu
Culmea ca exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tarie ideilor tale, dar inainte de a te supara pe ei, ar fi bine sa te gandesti daca nu cumva au dreptate. Daca spun nu, poate ca e ceva in beneficiul tau si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca opozitia lor era un fel de a te opri sa faci vreo prostie. Nu te incapatana sa mergi mai departe pe drumul tau facand abstractie de prieteni sau de familie, pentru ca ai putea sa gresesti si sa regreti ca nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din alta perspectiva.

Horoscop 12 iulie 2015 – Fecioara
Nu poti accepta si pace o situatie pe care nu o intelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj sa fie legat si de incapatanarea ta caracteristica. Ai senzatia ca singura parere avizata e a ta si nici nu vrei sa asculti de alta. E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii intelegator, cand spui nu la orice alternativa, dar te vei convinge singur la un moment dat ca nu merita sa te fixezi pe o unica idee. Exista altele mai bune, si a accepta si alte unghiuri de vedere e un semn de intelepciune si de maturitate. Nu sta captiv intr-o zona limitata: elibereaza-ti mintea!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top