Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 12 septembrie

Stiri

Horoscop 12 septembrie

Horoscop 12 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 12.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 12 septembrie 2014- Berbec
Tine sub control energia debordanta pe care o ai azi in bagaj, pentru ca risti sa faci gafe imense. Esti neglijent, impulsiv, grabit, si din aceste atitudini haotice se pot ivi cele mai mari probleme. Ai tendinta de a conduce agresiv si de a-ti elibera nervii pe oricine, ceea ce, in final, se va dovedi a fi in dezavantajul tau, pentru ca nu rezolvi nimic cu replici dure sau cu ton ridicat. Daca pornesti la un drum cu capsa pusa, te vei intoarce acasa tot un pachet nervi si cu treburile nerezolvate, ca atare calmeaza-te inainte de a te urca la volan sau nu mai pleca deloc!

Horoscop 12 septembrie 2014- Taur
Te ocupi de un proiect care consuma mari resurse de timp si energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poti continua pe aceeasi cale ca inainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferita. Momentan, esti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivita pentru a schimba lucrurile, preferand sa le duci mai departe in acelasi stil. Nu ai curajul sa alegi acum alta cale, dar fii totusi pregatit pentru o modificare! Chiar daca o mai amani, tot va veni ziua in care va trebuie sa schimbi directia, dar poti folosi acest ragaz pentru a trece in revista nivelul la care ai ajuns si sa revizuiesti strategia pentru ceea ce va urma.

Horoscop 12 septembrie 2014- Gemeni
Vestile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, daca te-ai preface ca nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai usor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care sufera, care trec prin momente dificile in cuplu, despre esecuri profesionale. Desi nu sunt ale tale, personal, nu poti ramane de piatra fara sa reactionezi cumva la tot ce auzi, dar incearca sa nu te incarci de aceste energii negative. Nu-i poti ajuta, nu poti prelua pe umerii tai ceea ce ii chinuie pe altii, deci tot ce poti face e sa ramai detasat si sa accepti ca… asa e viata!

Horoscop 12 septembrie 2014- Rac
De departe vin azi cele mai frumoase vesti si cele mai utile informatii, ca atare indreapta-ti atentia spre alte localitati sau tari straine, spre cunostintele tale de la distanta, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile marunte din jurul tau, ci priveste dincolo de granitele lumii in care traiesti. Daca pleci la drum, va fi o calatorie de succes, de parca toate vor merge struna de la plecare pana la sosire. Orice iesire din casa poate fi de bun augur, deci nu sta in acelasi loc: schimba un pic traseul tau obisnuit casa-serviciu si retur, pentru ca pot aparea surprize placute.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top