Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 13 august

Horoscop

Horoscop 13 august

Horoscop 13 august 2014 – Citeste Horoscopul din 13.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 13 august 2014 – Berbec
Azi detii o pozitie superioara in echipa din care faci parte iar cuvantul tau are greutate. Ti se recunoaste astfel valoarea iar ceilalti se supun deciziilor tale fara sa comenteze. Tu detii raspunsul la o problema care preocupa un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toti, stii exact incotro trebuie sa mergeti. Da-le si lor un sfat, ca un profesor cu experienta, si aceasta postura de lider te prinde foarte bine. Esti cel mai bun dintre toti!

Horoscop 13 august 2014 – Taur
E nevoie de o contributie solida pentru a duce la indeplinire un mare scop, de aceea trebuie sa gasesti o cale de a-i convinge si pe altii care au ceva de oferit sa ti se alature. Daca isi unesc mai multi fortele in acelasi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mandrie si un motiv de imensa satisfactie sa descoperi cat de multi oameni deosebiti vin alaturi de tine, umar la umar, pe cine te poti baza la nevoie, pentru ca roadele bune ale acestei actiuni incep sa se intrevada. Poti arata deja lumii ce a iesit concret din colaborarea voastra.

Horoscop 13 august 2014 – Gemeni
Pleci la drum fara nicio tragere de inima, considerand totul o simpla obligatie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac. Iti sacrifici timpul pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina si tocmai pentru ca o faci doar pentru a scapa de o obligatie, faci totul fara nicio placere si te intorci acasa frant de oboseala. Dar macar esti multumit ca ai mai sters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea stii ce te asteapta pe parcursul calatoriei, dar te lasi complet pe mana celui care te conduce la destinatie.

Horoscop 13 august 2014 – Rac
Te comporti ca un profesor gata sa tina predici celor care fac greseli, dar uiti ca si tu ai fost ca ei. Fii mai ingaduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar daca ii prinzi cu minciuna, pentru ca fiecare om e supus greselii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat inainte de a-i ataca dur pe diverse cai. Poti oferi o lectie de viata extrem de folositoare, dar fara a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresiva. Nici tu nu le stiai pe toate candva, ci ai invatat de la altii, deci pune-te si in pielea lor un pic.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top