Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 13 DECEMBRIE

Stiri

HOROSCOP 13 DECEMBRIE

Horoscop 13 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 13.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 13 decembrie 2014- Berbec

Incearca sa te apleci mai mult asupra celor din jur, si mai putin asupra dorintelor proprii. Desigur, tu contezi cel mai mult, dar azi iti vei gasi fericirea si linistea in orice gest care inseamna a te darui celor care spera la un cat de mic sprijin. Ca cineva drag din familie are nevoie de alinare si de ajutor sau un necunoscut de pe strada poate trai cinci minute mai bine datorita interventiei tale salvatoare, fii generos in astfel de gesturi cu tenta umanitara si altruista, pentru ca ai ce darui. Ai resurse imense de iubire si de darnicie, si cu cat oferi mai mult, cu atat primesti si tu de la viata!

Horoscop 13 decembrie 2014- Taur
Reusesti sa creezi o punte de legatura fantastica intre lucrurile inaltatoare, spirituale, si cele strict materiale, fara sa lezezi nici unul din aceste planuri. Te conectezi extrem de usor la tot ce vine de sus, din astral, din ceruri, de la divinitate, si folosesti aceasta minunata inspiratie in viata ta de zi cu zi. Asta da conexiune cu cerul, pentru ca tu demonstrezi, acum, acea vorba precum in cer asa si pe pamant. Norocul tau vine de sus iar bunatatea ta se reflecta inapoi spre ceruri, creand cea mai puternica legatura cu ceea ce numai inima ta stie ca se afla deasupra. In ce crezi tu mai mult se poate acum materializa palpabil!

Horoscop 13 decembrie 2014- Gemeni
Tine-te de proiectul pe care l-ai pornit, chiar daca nu merge intotdeauna atat de repede si de bine precum ai sperat. Pastreaza interesul viu pentru ce ai inceput, munceste cu seriozitate, constient ca roadele de la final vor fi rasplata cea mai minunata! Spiritul tau intreprinzator se combina cu o tenacitate maxima si cand iti doresti atat de mult rezultatele pentru care tragi tare, ele nu vor intarzia sa apara. Tot ce obtii e numai rezultatul muncii tale asidue si a imensei dorinte de a reusi, ca atare nu te opri din vaslit, chiar daca valurile sunt uneori mari si iti mai taie elanul.

Horoscop 13 decembrie 2014- Rac
Starea ta emotionala este schimbatoare, dar nu sunt semne de sensibilitate sau de capricii, ci pentru ca reusesti sa te adaptezi usor oricarei situatii. Te pliezi perfect pe fiecare aspect al vietii precum apa care ia forma vasului in care este turnata. Mare flexibilitate in modul tau de a te comporta de la o ora la alta, de la o stare la alta, ceea ce da dovada de un talent de a tine cont de mediul in care te afli, de starea celui din fata ta. Daca cineva drag e trist, tu ii ridici moralul, daca o situatie pare dezechilibrata, torni tu acolo cateva picaturi pentru a restabili normalitatea.

Horoscop 13 decembrie 2014- Leu
Ia o zi in care sa nu faci nimic complicat sau obositor, ci sa te apleci mai mult asupra nevoilor tale profunde. E un moment bun sa te opresti din orice efort fizic sau mental si sa asculti ce iti transmite vocea ta interioara. Probabil, prins in iuresul atator evenimente cotidiene, nu s-a mai facut auzita demult, si ai acum uimirea sa descoperi cate lucruri ai trecut pe linie secundara, desi vocea aceea interioara ti-a vorbit intruna. Dar cum s-o auzi in asemenea stres de zi cu zi? Acum ai starea potrivita pentru a sta de vorba cu tine insuti si ce poate fi mai potrivit decat sa te relaxezi ascultand muzica, meditand, scriind sau citind, pentru ca asa iti auzi cel mai bine gandurile.

Horoscop 13 decembrie 2014 – Fecioara
Trebuie sa faci o alegere importanta intre a ramane legat de o actiune care a devenit obositoare pentru tine, dar cu care esti obisnuit, si a porni spre alta complet noua care seamana cu o gura de aer proaspat. Nici nu e grea decizia in situatia de fata, dar vei alege prima varianta numai daca vrei sa te chinui tu singur pe mai departe. Planul numarul doi ofera mai multa libertate de gandire, de miscare de decizie, dar tu parca tot catre prima varianta inclini, pentru ca esti indecis. Cantareste acum cu un dram de detasare, ascultand si ce-ti transmite inima, nu doar mintea, care te trimite spre munca si stres, nu spre relaxarea pe care ti-ar oferi-o cel de-al doilea drum care ti se deschide inainte.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top