Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 13 martie 2014

Horoscop 13 martie2014 – Berbec
Nu poti ramane blocat intr-o situatie conflictuala asa, la nesfarsit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poti intelege, ori iti accepti infrangerea cu capul sus si le accepti suprematia. Renunta la incapatanare, la dorinta de a avea neaparat ultimul cuvant, pentru ca nu are rost sa alimentezi mai departe o disputa care nu mai e de actualitate, desi tu continui sa porti pica celor cu care nu ai fost de acord. Fa un efort sa restabilesti pacea, chiar daca finalul acestei dispute nu e in avantajul tau.

Horoscop 13 martie2014 – Taur
Lumea te stia om serios, matur, asezat, rezervat, cumpatat, dar azi te comporti complet altfel. Uiti de varsta pe care o ai sau de responsabilitatile pe care le duci pe umeri si te porti ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai si tu dreptul sa te relaxezi si sa te bucuri de viata, desigur, dar nu te comporta asa in situatii in care superficialitatea pe care o afisezi nu are ce cauta. La serviciu, sefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante si s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de incredere sa aiba cumva de suferit. Nu glumi asa, ca sa nu lasi o impresie ciudata in societate.

Horoscop 13 martie2014 – Gemeni
Ceea ce pornesti azi are mari sanse sa se transforme intr-o reusita de proportii, cu atat mai mult ca reusesti sa ii atragi si pe altii in proiectul tau. Nu irosi aceasta zi pe lucruri marunte. Da startul unei actiuni de anvergura in care sa investesti tot ce ai mai bun in tine, deoarece rezultatele finale vor veni repede si vor fi mai promitatoare decat ai putea crede. Primesti suficiente cuvinte de incurajare si poate chiar si un sprijin binevenit de la altii ca sa ai incredere ca te indrepti in directia cea buna deci ce mai astepti? Acum e momentul sa-i dai drumul!

Horoscop 13 martie2014 – Rac
Esti in fata unui nou inceput, dar nu esti pregatit sa-i dai startul pana nu primesti si aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici si mari. Discutiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a va spori cheful de actiune, de a va stimula unii pe altii, de vreme ce fiecare isi aduce contributia la ceea ce urmeaza sa construiti umar la umar. Esti constient ca de felul in care luati startul acum depinde, mai apoi, evolutia proiectului, de aceea nu pornesti nimic pana ce nu primesti confirmarea ca toata lumea e gata de actiune.

Horoscop 13 martie2014 – Leu
Iubesti, dar nu poti spune la fel de sigur ca si cel care este alaturi de tine nutreste aceleasi sentimente, dar ai totusi rabdare cu el. Poate e cam devreme sa spui ca intre voi exista o relatie, poate abia va cunoasteti si nu ai aflat inca ce simte pentru tine, ca atare nu trebuie sa pretinzi deja gesturi de afectiune si daruire. Lasa relatia voastra sa se dezvolte, bucura-te de ceea ce simti pentru ca intr-o zi celalalt isi va lua inima in dinti si-si va exprima mai clar gandurile, emotiile, intentiile. Deocamdata nu stie nici el ce simte…

Horoscop 13 martie2014 – Fecioara
Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

Horoscop 13 martie2014 – Balanta
Abordezi o atitudine falsa in urma unui eveniment care nu s-a terminat asa cum ai fi dorit, dar nu vrei sa recunosti nici in ruptul capului ca ai fi ranit sau dezamagit. Pe cine vrei sa pacalesti? Cineva te cunoaste atat de bine ca simte imediat in comportamentul tau ca se petrece ceva neplacut. Accepta-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei elibera supararea intr-o discutie intre patru ochi. Spune-i ce te doare si vei scapa de un mare stres!

Horoscop 13 martie2014 – Scorpion
Ai mare grija la energia pe care o investesti astazi intr-un proiect ce contine un oarecare factor de risc, deoarece s-ar putea sa nu iasa asa cum doresti. Directia pare sa fie gresita, mijloacele folosite nu sunt calculate corect sau nu sunt tinute sub control eficient, si, in loc de rezultate demne de lauda si mandrie, ajungi de fapt intr-un impas generator de haos. Totul din cauza neglijentei cu care tratezi pericolele minore care apar pe parcurs, avand tendinta de a trece peste ele ca si cum n-ar fi. Verifica totul cu mai multa prudenta inainte de a incepe!

Horoscop 13 martie2014 – Sagetator
Proiectele tale de viitor au toate sansele sa se concretizeze daca reusesti sa-i implici si pe altii. Fie ca apelezi la cei din familie sau la colegii tai, incearca sa le susciti si lor interesul pentru ceea ce ai dori sa atingi, pentru ca sansele de succes sunt majore numai prin unirea mai multor forte in aceeasi directie. Optimismul lor iti este de folos, pentru ca tu nu stai tocmai bine la acest capitol, dar daca ei te imping de la spate, acest lucru te va stimula sa colaborati eficient pentru un rezultat comun ce va multumi pe toata lumea, dar al carui initiator ai fost chiar tu.

Horoscop 13 martie2014 – Capricorn
Ai multe de oferit, dar ai si tendinta de a o face pe profesorul sever cu o persoana care nu va intelege corect demersul tau. Chiar daca vrei sa-i dai o lectie care i-ar putea fi candva de folos, acesta nu e in cea mai buna forma emotionala si va interpreta atitudinea ta drept aroganta, infatuare sau superioritate, fie ca ai dreptul sau nu sa te comporti asa. Poti oferi sfaturi utile cuiva aflat in impas, dar evita sa fii agresiv, sa joci rolul de judecator, pentru ca nu de asta are nevoie cel din fata ta, ci de multa prietenie si intelegere din partea ta.

Horoscop 13 martie2014 – Varsator
Iti convine de minune atmosfera calma care se lasa peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou in atentie. Ocupa-te de o serie de lucruri banale care tot astepta la rand, dar dupa ce le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca, dintr-o data, se elibereaza lista ta de sarcini, lasand loc pentru multe alte preocupari interesante. Fa un efort sa termini acele aspecte minore de care pana acum nu aveai chef sa te ocupi, pentru ca vei sterge dintr-un foc un sir lung de maruntisuri care se tot aglomerau. Scapi de ele si rasufli usurat!

Horoscop 13 martie2014 – Pesti
Ai un mare vis in minte, dar uneori ai impresia ca nimeni nu te sprijina in ideea ca l-ai putea implini vreodata. Nici macar familia nu te sustine asa cum ai dori, incat e normal sa aluneci spre deceptie, de sus, de la inaltimea marilor tale sperante. Nu-ti pierde increderea, nu conteaza ce spun ceilalti despre planurile tale de viitor, ci numai ceea ce consideri tu insuti ca poti realiza. Le poti demonstra tuturor ca visul tau nu e o utopie daca incepi sa-l construiesti pas cu pas. Cand va incepe sa se intrevada ceva mai clar la orizont, ai sa vezi ce repede apar si sustinatorii!

Horoscop 13 martie2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top