Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 14 august

Horoscop

Horoscop 14 august

Horoscop 14 august 2014 – Citeste Horoscopul din 14.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 14 august 2014 – Berbec
Indoiala te-a coplesit incat nu mai ai incredere in sansele de reusita ale unui plan la care ai muncit mult. Daca nu mai ai sperante de succes pentru ceea ce faceai, incepi, incet-incet, sa renunti la planurile facute. Poate fi ziua unui abandon, dar, inainte de a spune stop, fa ceva pentru a salva ce se mai poate. Daca nu vei incerca nimic, vei regreta mai apoi ca ai abandonat atat de usor, poate mai exista o solutie, poate se iveste de undeva o idee salvatoare, deci merita sa mai depui cateva eforturi inainte de a pune punct. Chiar si dupa ce se va termina tot, vei ramane cu ideea ca parca ar mai fi existat totusi o cale…

Horoscop 14 august 2014 – Taur
Timpul are o conotatie cu totul speciala acum pentru tine, deoarece simti, mai mult ca oricand, lentoarea cu care trec orele pe langa tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore si, cand te simti blocat intr-un punct mort, e si normal sa incepi sa vezi in jur numai semne rele. Linisteste-te, redu ritmul de inaintare spre ceea ce ti-ai propus, ba chiar ia-ti si o pauza de cateva zile, pentru ca acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de invatat din acest ritm extrem de lent de evolutie, semn ca lucrurile solide se cladesc mai greu. Noroc ca tu ai suficienta rabdare si tenacitate pentru a continua.

Horoscop 14 august 2014 – Gemeni
Prietenii mai in varsta sunt sursa ta de intelepciune si inspiratie, deci incearca sa apelezi mai des la ei. Exista cineva in preajma ta gata sa te ajute cu indrumari bine documentate, provenite din experienta proprie, deci ai avea numai de castigat daca il ascuti cu luare aminte. Retine tot ce-ti spune, aseaza totul in memoria ta, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de toate aceste informatii, ba chiar le vei transmite si tu mai departe celor aflati in situatii similare cu tine acum.

Horoscop 14 august 2014 – Rac
Daca spui mereu ca ceva lipseste, iti limitezi orizonturile si pierzi din vedere ceea ce ai. Stai putin si cantareste situatia asa cum e in realitate, pentru ca vei descoperi ca sunt de toate pentru toti. Nu lipseste nimic din oferta zilei, ci vei gasi de fiecare data exact ce ai nevoie, la momentul potrivit, pentru tot ce iti propui. Nu insista sa spui ca nu detii ba una, ba alta – ca nu ai bani, timp, energie, chef, noroc etc – pentru ca sigur le ai la dispozitie, dar numai de tine depinde sa le gasesti si sa le valorifici. Tot ce ai nevoie e accesibil chiar in fata ta, dar nu ti se baga si-n traista!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top