Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 15 februarie 2014

Horoscop 15 februarie 2014Berbec
Se incing discutii in contradictoriu in casa, in ciuda atmosferei de week-end, care ar trebui sa fie mai vesela si pasnica. Trebuie sa iti aduci intotdeauna aminte de diplomatie si toleranta pentru a aplana disputele cat sunt inca in fasa. Nu le lasa sa alunece intr-o zona periculoasa ce ar putea tensiona inutil atmosfera din familie. Tu vei deveni eroul principal al tuturor impacarilor de acasa, pentru ca apelezi doar la ton scazut si amabil ce va dezarma pe oricine.

Horoscop 15 februarie 2014Taur
Greu comunici cu o personalitate autoritara cu care te trezesti azi in preajma. Si tu ai orgoliile tale, tocmai de aceea ti-e greu sa fii amabil si sa-l lasi doar pe celalalt sa conduca discutia. Ai ceva de spus si te vei ridica pentru parerile tale, dar cand doua sabii ascutite se confrunta, sigur va iesi cu scantei. Cel mai intelept va ceda, ca atare de ce nu ai fi tu acela cand vezi ca lucrurile scapa de sub control si aluneca spre o stare inutila de tensiune?

Horoscop 15 februarie 2014Gemeni
Daca in joc este o cauza in care crezi cu tarie, lupta pentru ea, chiar daca asta ti-ar atrage animozitati pe oriunde ai trece. Daca tu tii cu femeile, cu saracii, cu somerii sau cine stie ce alte categorii sociale dezavantajate in anumite momente, te erijezi in reprezentantul lor pro domo si pledezi pentru drepturile lor in fata celor care ii ataca. Fie ca faci sau nu parte din aceeasi oala, vei gasi argumente forte pentru a schimba cat de cat opinia celor care ii privesc injust, judecandu-i pe nedrept.

Horoscop 15 februarie 2014Rac
Discutiile graviteaza in jurul ultimelor realizari, dar si al ultimelor cheltuieli, de parca toata lumea isi aduce aminte tocmai acum de datorii si facturi. Evita astfel de discutii, daca nu vrei sa te stresezi inutil. Cineva din preajma ta iti atrage atentia in mod deosebit prin subiectele pe care le ridica si ar putea gasi in tine un bun interlocutor. Ii vei face fata cu brio chiar si daca discuta despre cele mai complicate domenii. Ai suficiente cunostinte in acest sens pentru a-i da replici inteligente.

Horoscop 15 februarie 2014Leu
Esti cam suparat de parca nu ai avea starea potrivita pentru ceea ce ai de facut azi. Esti impovarat de unele ganduri negative, poate pentru ca iti lipseste ceva ce sufletul tau ar avea nevoie. Ori nu esti in cea mai buna forma fizica din cauza unei probleme de sanatate, ori te simti cam singur, de parca cineva drag ar fi uitat de tine, dar in loc sa te bucuri de tot ce ti se ofera in schimb, ai tendinta de a lasa depresia sa te domine. Trebuie sa lupti singur cu apatia si starea aceasta sumbra, care nu te reprezinta!

Horoscop 15 februarie 2014Fecioara
Ai un as in maneca de care vei sti sa profiti in momentele tensionate, pentru ca vei reusi sa-ti pastrezi calmul cand cei din jurul tau rabufnesc fara motiv la orice impas. Nu te deranjeaza piedicile, nici conflictele, dimpotriva, le gestionezi cu multa intelepciune astfel incat, la final, sa ai castig de cauza. Ai putea sa-ti pui foarte bine in valoare calitatile in situatii conflictuale, competitii, concursuri sau discutii in contradictoriu, pentru ca avantajul tau e capacitatea de a-ti pastra firea in fata afronturilor. Altii s-ar enerva si si-ar pierde controlul, pe cand tu nu!

Horoscop 15 februarie 2014Balanta
Mare atentie pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict ce poate denatura in reactii agresive periculoase. Poti avea o confruntare acerba cu o persoana care nu prea te are la suflet, descoperind cu aceasta ocazie mai clar cine ti-e prieten sau nu. Tensiunea generata de conflict te face sa aluneci spre o zona sensibila pentru psihicul tau, pentru ca nici tie nu-ti place cum se desfasoara discutia, pentru ca scoate la iveala ce e mai urat din caracterul uman. Evita asadar situatiile conflictuale!

Horoscop 15 februarie 2014Scorpion
Incerci sa te abati de la regulile corecte si, culmea, chiar iti iese, pentru ca azi ai putea avea succes printr-un gest nu tocmai onest. Desi ti-ai atins scopul pe cai laturalnice, parca nu te poti bucura pe deplin de acest succes, pentru ca ai constiinta incarcata ca nu l-ai merita cu adevarat. Daca te simti cu musca pe caciula, recunoaste-ti sincer fapta, grabindu-te sa o repari! Nu te simti bine daca porti in spate o vina, dar, cel putin momentan, scopul scuza mijloacele.

Horoscop 15 februarie 2014Sagetator
Bucura-te de linistea care s-a instalat peste viata ta, de parca toate problemele majore nu mai au nicio importanta. Esti calm, rabdator, te comporti ca un intelept care si-a invatat lectiile destinului si deja poate da sfaturi si la altii. Multi vor aprecia sfaturile tale, pentru ca se bazeaza pe o experienta bogata si pe invataturi bine asumate. Cine te are azi prin preajma are numai de castigat de pe urma informatiilor, cunostintelor si ideilor bine argumentate logic pe care le ai de impartasit cu multa placere.

Horoscop 15 februarie 2014Capricorn
Esti plin de energie, dar ai si o lista lunga de sarcini pe ultima suta de metri inaintea unui eveniment important. Desi ai atatea in plan pentru azi, te mai trezesti si cu treburi in plus, pe care nici nu mai stii pe unde sa le asezi pe lista ta de urgente. Se pare ca va trebui sa te organizezi mai bine si sa te grabesti un pic, altfel vei ramane cu o serie de detalii nerezolvate si nu iti va prii weekendul daca raman neterminate. Agitatia te aduce intr-o stare de epuizare maxima, dar te vei odihni maine.

Horoscop 15 februarie 2014Varsator
Ai ajuns la finalul unei etape si iti permiti si tu o zi de odihna. Se vede ca esti obosit, refuzi orice activitate care cere de la tine chiar si cel mai mic efort. Ai parcurs un drum lung si acum simti nevoia de o recuperare totala a energiilor consumate. Meriti toate felicitarile, si weekendul e un prilej excelent de a povesti lumii prin ce ai trecut si cat de mult ai muncit ca sa ajungi la acest nivel care te satisface din multe puncte de vedere. Faptul ca ai ajuns la capat este cea mai mare bucurie!

Horoscop 15 februarie 2014Pesti
Chiar daca te afli intr-un mediu care nu prea te ajuta sa te simti in largul tau, vei face un efort sa te adaptezi si sa dai impresia ca ti-e bine. Exista cineva in acest anturaj care vrea sa-i acopere pe toti ceilalti cu parerile personale, dar nu poti sta nici tu in umbra. Cand ai ceva de spus lumii, apeleaza la amabilitate si diplomatie, pentru ca intotdeauna vei starni interesul auditoriului cand vorbesti in acest mod, in timp ce altii isi impun parerile cu un dram de agresivitate ce nu place nimanui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top