Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 15 martie 2017

Horoscop 15 martie 2017. Scorpionii nu stau prea bine cu banii si nu se pot baza pe alte surse decat pe cele obisnuite. Citeste previziunile pentru 15.03.2017.

Horoscop 15 martie 2017 Berbec

Esti un fel de lider in colectivul din care faci parte si ar trebui sa-i conduci si pe ceilalti spre un rezultat comun, dar te irita faptul ca unii nu iti respecta autoritatea si fac totul dupa cum cred ei de cuviinta. Nu e momentul sa fie independenti si sa faca opinie separata, ar trebui ca toti sa-si uneasca fortele spre un scop unic, de aceea iti va fi greu sa te impui in fata celor mai tineri care au impresia ca le stiu pe toate. Ar fi bine sa te asculte, pentru ca tu stii mai bine ce trebuie facut.

Horoscop 15 martie 2017 Taur

Esti o fire pragmatica, dar daca iubirea se combina si cu interesul, atunci esti un om fericit. Iubesti si cu sufletul, dar si cu mintea, pentru ca nu ai putea iubi pe cineva fara un sfant in buzunar. Astepti dovezi materiale de iubire si simti si tu, la randul tau, sa faci gesturi de generozitate din iubire, ca sa-i demonstrezi celuilalt cat de mult tii la el. Relatia voastra evolueaza pe un teren stabil si promitator, cu mari sanse sa mergeti mai departe impreuna ca o pereche foarte bine inchegata ce pune accent pe un plan comun.

Horoscop 15 martie 2017 Gemeni

Afacerile merg bine, banii se aduna usor, pentru ca ai idei excelente care pot atrage castiguri frumusele daca sunt puse in practica. Daca iesi la cumparaturi, te atrag lucrurile foarte moderne, incat nu ar fi de mirare sa te intorci acasa cu o tableta de ultima generatie sau cu o poseta din ultima colectie. Simti nevoia sa-ti arati bunastarea si prin obiectele pe care le detii, caci e o placere sa iesi la cumparaturi azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o forma excelenta sa atragi atentia si sa-ti demonstrezi valoarea.

Citeste si: Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017

Horoscop 15 martie 2017 Rac

Dragostea este frumoasa si senzuala, asa cum o vezi tu azi, existand un schimb reciproc foarte intim intre voi: de la suflet la suflet. Daca azi cunosti pe cineva nou, atractia va fi spontana si vei descoperi in ochii celuilalt acelasi interes pe care il ai si tu fata de el. Se poate naste o idila de toata frumusetea, daca esti in cautarea . In cuplurile deja inchegate, declaratiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relatiei. Fii generos in sentimente si exprima-le intr-o forma romantica.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top