Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE

Horoscop 15 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 15.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 15 noiembrie 2014- Berbec
Ai grija cum iti manifesti azi agresivitatea, pentru ca ai putea abuza de pozitia ta superioara, de energia ta coplesitoare, poate si de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispozitie, alunecand usor spre infatuare, orgoliu, ba chiar si spre o anumita atitudine autoritara periculoasa. Nu te bucura atat de mult ca te afli pe o pozitie superioara, care iti da atatea drepturi, pentru ca nu poti face chiar orice. Cineva ar putea avea de suferit de pe urma puterii pe care o exerciti si poate intoarce armele, candva, si mai agresiv!

Horoscop 15 noiembrie 2014- Taur
Ai rolul de a impaciui pe oricine, de a gasi o vorba buna chiar si pentru cei nervosi, pesimisti sau revoltati de tot ce misca. Faci tu ce faci si reusesti sa restabilesti buna intelegere chiar si in cele mai tensionate medii, de parca ai aseza la masa tratativelor pe toti cei care nu mai reusesc sa ajunga la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, ca atare foloseste-te de aceste calitati ale tale pentru ca ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai intelege, al unor prieteni care nu isi mai vorbesc, al unor colegi care s-au ranit unul pe altul. Pune-i fata in fata, sa discute calm!

Horoscop 15 noiembrie 2014- Gemeni
Esti cam agitat si i-ai putea irita si pe altii cu atitudinea ta cam impulsiva, dar noroc e ca ai alaturi de tine o persoana care se va dovedi a fi un munte de calm si toleranta si nu va cadea in plasa nervilor tai. El asteapta sa-ti treaca nervii, sta cuminte pe margine pana vede ca te-ai racorit, si abia dupa aceea isi spune parerea. Stie ca daca spune ceva acum, cand dai in clocot ca un vulcan, reactia ta va deveni si mai agresiva, pentru ca te cunoaste foarte bine. A mai observat si altadata aceasta atitudine la tine, de aceea prefera sa te vada ca te-ai calmat inainte de a-ti vorbi.

Horoscop 15 noiembrie 2014- Rac
E vremea sa iti iei ramas bun de la un lucru care a insemnat enorm pentru sufletul tau o perioada, dar asa e viata: tot ce-i frumos se termina la un moment dat. Revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada idilica, frumoasa, emotionanta, cu o incarcatura afectiva majora, de parca piesa de teatru s-a sfarsit si trebuie sa pleci acasa. Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate in suflet si minte. Nu vei uita ce ai trait, dar regreti ca s-a dus deja.

Horoscop 15 noiembrie 2014- Leu
Poate pleci la drum pentru a revedea rude de departe care te vor primi cu bratele deschise. Desi pleci cu o usoara retinere, de parca ai fi avut si alte treburi de facut in aceeasi zi, atmosfera care te asteapta la destinatie este atat de vesela, de pozitiva, de tonica, de luminoasa, incat te implici total in ceea ce se petrece acolo. Poate e momentul unei petreceri, a unei reuniuni de familie, a unei nunti si toata lumea se simte bine, deci hai, urca in masina sau in tren sa ajungi cat mai repede acolo, pentru ca va fi exact sansa de a te relaxa si rupe de tot stresul din zilele anterioare. E doza ta de bucurie!
Horoscop 15 noiembrie 2014 – Fecioara
E vremea unei echilibrari financiare, fie ca tu esti nevoit sa returnezi o anumita suma de bani, fie ca altul iti este tie dator si trebuie sa va echilibrati afacerile. Fii corect, nu mai amana, nu mai cere ragaz pentru a te achita de acea restanta, mai ales daca tu chiar ai acei bani la dispozitie si ai putea sa ii dai, deci nu canaliza banii spre alte directii cand stii ca ai unele poveri pe umeri. Elibereaza-te de ele si ai sa vezi ce bine te vei simti dupa ce vei mai sterge de pe lista de restante cateva puncte. Ai o suma ceva mai mare la dispozitie care ar fi bine sa ia calea unor astfel de plati obligatorii, ca sa scapi de griji!
CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top