Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 16 DECEMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 16 DECEMBRIE

Horoscop 16 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 16.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 16 decembrie 2014- Berbec
Esti in fata unei decizii careia ii acorzi o atentie cu totul speciala, pentru ca simti ca ea deschide o cale complet noua in fata ta. Alege noul sens cu inima deschisa, cu incredere absoluta, convins ca e spre binele tau. Se presupune ca ai acumulat pana acum toate informatiile necesare pentru a intelege exact situatia in care te afli si cea spre care te indrepti, astfel incat sa pasesti pe drumul cel mai bun. Primesti destule confirmari din jurul tau ca aceasta e calea care ti se potriveste si acest sentiment pune stapanire din ce in ce mai bine pe tine, spre satisfactia ta deplina. Ai ales, felicitari, mergi pe calea aleasa!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 17 DECEMBRIE

Horoscop 16 decembrie 2014- Taur
Viata e o scoala continua de la care ai ocazia sa inveti noi si noi lucruri interesante. Nu se vor termina niciodata lectiile de viata, deci fii mereu deschis spre povete intelepte de la cei inteligenti, de sfaturi practice de la cei batrani, de idei salvatoare din carti si manuale. Nu te opri deci din studiu! Azi insa a venit vremea ca si tu sa predai altora ceva din experienta ta, pentru ca inspiri maturitate, seriozitate, prestanta, incredere si multa lume va bate la usa ta cautand o indrumare. O vei oferi cu draga inima, pentru ca ai cunostinte solide, bogate, bine documentate din domeniul in care esti consultat.

Horoscop 16 decembrie 2014- Gemeni
Iti sunt recunoscute talentele in domeniul comunicarii, dar azi poti excela in tot ce este legat de scris. Nimeni nu te intrece cand te asezi la computer si scrii rapid texte din orice domeniu, dar azi parca ti se sufla in casca ce sa scrii! E o inspiratie divina care nici tu nu stii de ce este alimentata, dar cuvintele vin cu o usurinta incredibila. Ai putea avea succes maxim daca munca ta implica acest gen de comunicare, deci pune mana si scrie acel mesaj care te poate pune mai bine in valoare. De exemplu o lucrare scrisa sau publicata prin care te remarci in fata lumii, sau pur si simplu depui undeva o cerere scrisa care se va solutiona mult mai repede, semn ca ai turnat in acele cuvinte un dram de noroc. Foloseste acest talent!

Horoscop 16 decembrie 2014- Rac
Te simti bine in lumea larga, chiar si printre oameni complet necunoscuti, pentru ca ceilalti iti inspira deplina siguranta. Vorbesti extrem de usor cu oricine, cunosti oameni pe care ii placi si ii admiri, oameni care iti insufla o personalitate puternica demna de admiratie si respect. Rareori ai asa noroc de a intalni oameni de asemenea calibru, tocmai de aceea vei profita de fiecare moment in care stai in preajma lor. Parca te incarca si pe tine de incredere, de putere, de curaj si, datorita exemplului lor, esti pregatit de orice confruntare de forte.

Horoscop 16 decembrie 2014- Leu
Totul se invata, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanta fara sa exersezi suficient! Esti abia la inceputul unui proiect care evolueaza promitator, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea, pentru ca e cale lunga pana la apogeul visat. Important e ca in fiecare zi care te duce spre acel tel mai inveti ceva important, mai pui o caramida la edificiul pe care il ridici, intr-un antrenament riguros si ambitios catre succes. Nu te opri din aceasta evolutie, chiar daca e lenta, dar important e ca tot ce acumulezi se aduna intr-un tot unitar de care esti mandru. Iti place cum te formezi, constient ca totul se cladeste pas cu pas, prin practica.

Horoscop 16 decembrie 2014 – Fecioara
Stiai ca ai talente muzicale? Daca da, incearca sa le folosesti mai des in activitatea ta de zi cu zi, daca nu performand neaparat in acest domeniu, atunci macar insotindu-ti toate actiunile de un fond muzical adecvat. De fapt, nu muzica in sine are acum o conotatie speciala pentru tine, ci mai mult versurile cantecelor, ca atare asculta cu mai mare atentie textele! Ca asculti in metrou un cantec sau faci auditie cu intentia de a crea un mediu de lucru mai reconfortant, vei incheia ziua cu un sentiment ciudat: ca acel text auzit iti era dedicat. Vrei de undeva o indrumare sau un raspuns? Atunci asculta ce canta la radio: de acolo vine inspiratia!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top