Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 16 martie

Stiri

Horoscop 16 martie 2015

Horoscop 16 martie 2015 – Berbec
Pornesti intr-o noua aventura, dar trebuie sa faci acest pas cu un dram de maturitate, ca sa n-o iei in gluma. Nu e o joaca, desi la inceput pare doar o tatonare, dar dupa primii pasi vei vedea ca se complica lucrurile si nu ai voie sa te distrezi pe seama drumului tocmai inceput. Ar fi perfect daca ai avea si o strategie foarte bine pusa la punct, pe etape clare, sa nu faci nimic la voia intamplarii, si sa te gandesti la acest demers pana departe, pana la ultimele capitole. Chiar daca acum vezi doar etapa aceasta sau pe cea imediat urmatoare, gandeste-te ca orice gest facut acum va avea efecte pe termen lung de acum incolo.

Horoscop 16 martie 2015 – Taur
Chiar daca toate pareau sa evolueze ca la carte, nu fi chiar atat de sigur ca se va mentine aceeasi linie constanta pana la capat. Azi te poti trezi cu un obstacol fulgerator picat din senin in fata caruia trebuie sa te adaptezi rapid. Nu ai timp de gandire, ti se cere o reactie spontana, pe loc, care sa repare totul repede. Te vei descurca, totul e sa fii deschis la alternative, la solutii ad-hoc, deci sa nu insisti sa urmezi neaparat un anumit tipar dinainte prestabilit. Sunt momente cand se cere sa fii original, creativ, sa prinzi din zbor si alte idei, ca atare lupta cu teama de schimbare, cu rigiditatea ta sau a altora, cu diversele conditii stricte care nu te lasa sa te misti in voie.

Horoscop 16 martie 2015 – Gemeni
Ar fi trebuit sa pleci azi la drum, dar esti nevoit sa renunti in ultima clipa, ori pentru ca apare altceva mai important de facut, ori pentru ca acea calatorie nu-si mai are rostul. Daca nu este obligatoriu sa pleci acum la drum, ci poti rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine sa faci acel lucru, pentru ca ar fi alte lucruri mult mai interesante de facut in acelasi timp. Ceva nu va iesi conform planurilor pe parcursul calatoriei, si te intorci acasa cu sentimentul ca ai pierdut inutil ziua la drumuri. Amana eventualele deplasari, daca nu sunt tocmai urgente! Mai pot astepta…

Horoscop 16 martie 2015 – Rac
Ai impresia ca lumea nu te intelege, ca interpreteaza gresit tot ce spui, dar nu cumva exagerezi un pic si tu cu supararea? O faci pe bosumflatul, te enervezi pe oricine, in loc sa explici mai clar ce e in mintea ta. Daca tu esti laconic in comunicare si vrei ca lumea sa inteleaga din zbor ceea ce doresti sa le transmiti, fii sigur ca se vor naste mari dispute pe seama ideilor tale. Tine cont de multele intrebari care vin acum catre tine, pentru ca daca lumea te bombardeaza acum cu intrebari, e semn ca nu te-ai exprimat coerent si ar fi bine s-o iei pas cu pas cu detalii mai multe pana ce mesajul tu ajunge corect la tinta.

Horoscop 16 martie 2015 – Leu
Ai toate sansele sa-ti vezi un mare vis implinit, dar primul pas catre acest scop e sa-l vezi cu ochii mintii deja materializat. Construieste in gand, in inima, in suflet ceea ce ai dori sa existe aievea in viata ta, pentru ca asa transmiti Universului ce iti doresti cu adevarat. Ai putea intalni azi pe cineva care ii impartaseste visul, care a reusit sa si-l implineasca pe al lui, candva, si acum ofera sfaturi concrete pentru a te ajuta sa-l indeplinesti si pe al tau cat mai repede. Urmeaza-i indrumarile, pentru ca el vorbeste din proprie experienta. Ofera o reteta de succes ca sa nu mai ratacesti si tu pe cai laturalnice in drumul tau spre visul cel mare.

Horoscop 16 martie 2015 – Fecioara
Tii chiar in mainile tale cele mai eficiente instrumente pentru a-ti construi singur ceea ce doresti sa obtii. Nu astepta de la altii miracole, cand sursa fericirii esti tu! Pune in aplicare ceea ce se naste acum in mintea ta, treci la fapte cu optimism si entuziasm, convins ca pornesti pe un drum care duce la succes deplin. Adu-ti aminte si de multe alte reusite trecute in care ti-ai pus talentele la treaba si ai ajuns la un nivel demn de lauda si mandrie. Fii sigur ca ceea ce pornesti acum, ceea ce cladesti prin forte proprii dupa propriile idei va merge de minune, pentru ca altfel dai randament cand faci ceva care se naste chiar in tine.

Horoscop 16 martie 2015 – Balanta
Constiinta nu te lasa sa faci un lucru cu care nu poti fi de acord, si bine faci, altfel ai regreta mai tarziu ca nu te-ai oprit la timp. Iti dai seama ca acel lucru face cuiva rau, ori tie, ori altuia, ca nu e ceva corect, legal sau moral, ca incalca unele reguli scrise sau nescrise, deci cel mai bine ar fi sa spui nu oricarei ispite. Doar lucrurile deja verificate, bine documentate, care au fost deja aplicate in practica merita puse in valoare azi, ca atare nu emite pareri daca nu ai la baza si date certe, nu te apuca de ceva fara sa ai informatii despre evenimente similare de succes. Ai grija mai ales la tranzactiile care nu au contracte la baza.

Horoscop 16 martie 2015 – Scorpion
Viseaza, ai curaj sa creezi scenarii cat mai fanteziste, lasa imaginatia sa creeze orice vrea, pentru ca de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totusi, ar fi bine sa fii discret si sa-ti pastrezi visele doar pentru tine, deocamdata, ca nu cumva sa apara piedici care sa-ti taie tot elanul entuziast de acum. Imagineaza-ti ca esti o banca de planuri si idei, dar acum doar le stochezi, pentru ziua cand vei apela la sertarasele din memoria ta pentru a mai scoate cate o idee la lumina. E o abundenta de solutii creative, care te stimuleaza sa mergi si mai departe.

Horoscop 16 martie 2015 – Sagetator
Nu te lasa intimidat de cei din jurul tau care pun la indoiala pasii parcursi de tine pana acum. Nu toata lumea te cunoaste asa cum esti tu, nu oricine are rabdare sa asculte cu ce te lauzi din trecutul tau, si, ori din invidie, ori din dezinformare, comenteaza si critica tot ce le povestesti. Nu pune la suflet circumspectia lor, pentru ca unii nu stiu sa aprecieze decat ceea ce fac ei insisi, ca atare conteaza sa fii tu multumit de ceea ce ai realizat, fara sa astepti neaparat aplauzele celor din jur, desi alt tonus ai avea daca lumea ar si aprecia eforturile depuse de tine. Mai asteapta, taci si faci, si intr-o zi lumea se va convinge.

Horoscop 16 martie 2015- Capricorn
Schimbul de informatii ca de la maestru la elev se face de cateva ori pe parcursul zilei: ba esti profesor, ba esti elev. Treci prin situatii foarte contradictorii, cand ori arati lumii cat de priceput esti intr-un anumit domeniu, in timp ce, pe alte planuri, parca abia acum faci primii pasi. Totul e sa-ti recunosti nivelul cu demnitate: acolo unde esti experimentat si ai in spate un bagaj bogat de cunostinte, vorbeste cu incredere si impartaseste si altora tot ceea ce stii. Dar acolo unde nu stii nimic, nu incerca sa ascunzi acest lucru, ci admite cu un zambet pe buze ca esti novice si astepti lectii de la altii.

Horoscop 16 martie 2015- Varsator
Asa cum ii vezi tu pe colaboratorii tai, la fel te privesc si ei pe tine, semn ca ti-ai gasit niste companioni buni cu care esti pe aceeasi lungime de unda. Va apreciati la fel de mult unii pe altii, va ascultati reciproc parerile si criticile, si din unirea fortelor voastre se naste un proiect care va multumi pe toata lumea. Rareori poti avea asemenea noroc de a gasi oameni care sa-ti semene si care sa te completeze atat de bine, ca atare profita de aceasta perfecta armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face pasi mari inainte spre un succes comun.

Horoscop 16 martie 2015- Pesti
Nu accepta chiar pe oricine alaturi de tine. Daca e sa pornesti un parteneriat, ai pretentii foarte inalte si tii cont de istoria celui din fata ta. Daca auzi despre el chiar si cel mai mic detaliu care nu-l pune intr-o lumina buna, devii foarte exigent. Nu faci compromisuri cand iti alegi colaboratorii, ci tii la distanta orice persoana despre care ai auzit chiar si cea mai marunta barfa nefasta sau cea mai mica greseala comisa candva. Nu vrei alaturi de tine decat oameni ireprosabili, morali, perfecti daca se poate, pentru ca iti dai seama ca numele tau va fi asociat cu al lor si nu ai vrea sa tragi ponoasele dupa cine stie ce trecut sumbru al vreunuia dintre ei.

Horoscop 16 martie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top