Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 16 noiembrie 2015

Horoscop 16 noiembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele!

Horoscop 16 noiembrie 2015 – Berbec

Esti persoana cea mai potrivita sa intervina salvator in problemele altora, pentru ca ai o atitudine detasata si vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-si vede capul de treburi, dar tu ii oferi imediat o solutie pe care o descoperi mult mai usor tocmai pentru ca nu esti direct implicat. A fi impartial si detasat e solutia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tau, ca atare poti juca perfect rolul de sfatuitor pentru cei cufundati complet in cine stie ce situatii incurcate. Tu vei imediat calea de iesire tocmai pentru ca privesti de deasupra.

Horoscop 16 noiembrie 2015 – Taur

Visezi frumos si tinta principala a marilor tale sperante e iubirea. Poate cel drag iti alimenteaza frumos unele sperante de viitor in legatura cu relatia voastra sau in legatura cu unele planuri personale, si cand il vezi atat de implicat si de increzator in ceea ce vrei tu sa atingi, esti din ce in ce mai motivat sa mergi mai departe. Ba chiar il atragi si pe el in planurile tale promitatoare, si daca vasliti deopotriva in acelasi sens, rezultatele bune se vor arata mult mai repede. Visezi si la o noua iubire, iar sansele ca de undeva sa se iveasca o scanteie de speranta sunt mai mari, deci crede cu tarie in visul tau romantic!

CITESTE SFATUL ZILEI DE 9 NOIEMBRIE

CITESTE HOROSCOP SAPTAMANAL 9-15 NOIEMBRIE!

Horoscop 16 noiembrie 2015 – Gemeni

Treci si tu cu vederea atmosfera agresiva din jurul tau! E normal ca toata lumea sa se agite cat timp lucrurile nu au ajuns pe un teren mai clar. Nici tu nu esti sigur pe directia in care mergi, nici ceilalti nu se pot linisti inca, de aceea conflictele mocnesc aproape de tine. Esti nevoit sa suporti aceasta situatie, pentru o vreme, constient ca inainte de clarificarea unei situatii, intotdeauna se agita spiritele, iar tu esti acum in miezul acestei tensiuni. Nu mai e mult si se va linisti atmosfera, dar pana atunci mai exista cateva momente de tensiune maxima, greu de tolerat.

Horoscop 16 noiembrie 2015 – Rac

Nu te lasa invins de tonul ridicat al celor cu care discuti azi, ci urmeaza de fiecare data caile corecte si legale in ceea ce faci. Unii vor incerca sa te intimideze cu critici si cu acuze dure, dar fii sigur ca sunt nemeritate! E modul lor de a-si impune pozitia apeland la o atitudine dura, ca de profesori pusi pe note proaste, dar cat timp tu nu te simti vinovat de nimic si faci totul ca la carte, nimeni nu te poate ingenunchea. Lupta cu dovezi incontestabile, fara sa te abati nicio clipa de ca calea cinstita, caci adevarul invinge de fiecare data!

Horoscop 16 noiembrie 2015 – Leu

Discuta cu prietenii si colegii, cu ceilalti colaboratori, pentru ca de undeva ai putea primi un pont profitabil ce merita pus imediat in practica pentru un ban in plus. Orice conversatie poate gravita azi in jurul banilor, dar nu pentru a te plange de cheltuieli sau pentru a-ti aminti ce lista lunga de facturi te asteapta, ci pentru ca primesti de la altii cele mai bune sfaturi despre cum reusesc ei sa se descurce in aceasta jungla a datoriilor. Daca cineva stie sa faca bani din ideile proprii, poti si tu, deci apuca-te de treaba cat mai curand. O afacere pe cont propriu ar merge perfect!

Horoscop 16 noiembrie 2015 – Fecioara

Dai piept cu un hop in planurile tale care ingreuiaza evolutia lor pe mai departe. Daca vezi ca nu poti depasi azi impasul, ia o pauza si lasa un pic lucrurile sa se aseze, fara sa mai faci nimic. E posibil acum sa fii obosit, deprimat sau lipsit de motivatie si sa nu gasesti cele mai eficiente solutii, de aceea cel mai bine ar fi sa abandonezi orice efort pentru cateva zile. Peste o vreme, cu o alta viziune asupra lucrurilor, vei sti ce e de facut, dar azi parca vaslesti impotriva curentului si nu observi nici un progres. Uneori, chiar si astfel de blocaje au un rost, pentru ca atrag atentia asupra unor aspecte pe care, prins in iuresul evenimentelor, nu le-ai fi vazut.

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top