Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 16 noiembrie

Horoscop

Horoscop 16 noiembrie

Horoscop 16 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 16.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 16 noiembrie 2014- Berbec
Starea ta emotionala nu e deloc la inaltime, se vede ca ai ceva greu pe suflet si nu gasesti cuvintele potrivite pentru a impartasi si altora ce e cu tine. Nu inseamna ca altul iti poate rezolva tie situatia incurcata, dar te va ajuta enorm si simpla prezenta a celor care inteleg prin ce treci. Poti primi de la ei ceva mai multa energie pentru a merge mai departe, fara sa aluneci spre o zona periculoasa pentru psihic. E o povara greu de suportat, dar e nevoie de un efort de vointa din partea ta ori sa-ti rezolvi problema, ori sa o recunosti in fata celor din jur.

Horoscop 16 noiembrie 2014- Taur
Iti lipseste cheful, vlaga, entuziasmul, si, chiar daca te-ai apleca asupra vreunui plan potrivit finalului de saptamana, vei vedea ca nimic nu-ti iese bine. Nici pe ceilalti nu te poti baza, pentru ca dai peste persoane la fel de lipsite de energie, ca si tine! Nu-ti propune nimic dificil pentru azi, ia o pauza din tot ce faceai si nu te mai gandi la nimic. Profita totusi de week-end pentru a-ti reincarca si tu bateriile. Permite-ti somn de voie, multa odihna, activitati sedentare prin jurul casei, pentru ca stai cam prost la capitolul energie.

Horoscop 16 noiembrie 2014- Gemeni
Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva. Primesti acel semn adecvat care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era un raspuns de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea veste care soseste, deci te poti relaxa si tu, finalmente, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare.

Horoscop 16 noiembrie 2014- Rac
Te indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera azi sa te ajute intr-o problema pe care nu o poti gestiona de unul singur, dar nu are rost sa-l privesti cu suspiciune. Daca nu accepti sprijinul sau, s-ar putea sa pierzi o prietenie frumoasa, poate chiar un ajutor de nadejde pe termen lung, deci nu mai fi atat de indiferent la gesturile de apropiere. E posibil ca sprijinul sau sa fie sincer si real si doar tu esti cel care nu are incredere in oameni, poate pentru ca te-ai pacalit altadata cu privire la prietenia altora.

Horoscop 16 noiembrie 2014- Leu
Este o zi cam agitata in mediul tau familial, de parca s-ar perinda foarte multa lume cu diverse probleme de rezolvat. Ceilalti se simt usurati cand intervii tu, chiar daca tu nu-ti vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare. Totusi, te implici trup si suflet in tot ce fac cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dorind sa le preiei cumva pe umerii tai, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program de astazi.

Horoscop 16 noiembrie 2014 – Fecioara
Discerne cu mai multa grija cine merita cu adevarat ajutorul tau, ca nu cumva unii sa-ti spuna ca au cele mai mari probleme doar pentru ca stiu ca tu vei face tot posibilul sa-i ajuti. Unii chiar nu merita efortul, deci trebuie sa alegi cu grija cui ii oferi sprijinul! Daca, insa, cineva drag trece printr-un moment critic, suferi si tu alaturi de el, de parca ar fi problema ta. Pui mult suflet in necazurile altora, incat unii ar putea profita de bunavointa ta, tocmai pentru ca stiu ca te dedici intru totul problemelor in care sunt implicati.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top