Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 17 noiembrie

Stiri

Horoscop 17 noiembrie

Horoscop 17 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 17.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 17 noiembrie 2014- Berbec
Vestile care sosesc de departe te ingrijoreaza, te pun pe ganduri sau te fac sa pierzi increderea ca planurile pe care ti le-ai facut inainte mai au sorti de izbanda. Nici calatoriile nu sunt de bun augur astazi, incat ar fi bine chiar sa le amani pe altadata. Ceva nu functioneaza conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate masina iti creeaza probleme sau ceea ce ar fi trebuit sa te astepte la destinatie lasa mult de dorit, incat deplasarile acestei zile sunt motiv de dezamagire profunda. Daca le poti lasa pe altadata, reprogrameaza-le fara sa stai pe ganduri.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 18 NOIEMBRIE

Horoscop 17 noiembrie 2014- Taur
Cand esti convins ca adevarul e la tine, esti capabil sa lupti pana in panzele albe, pentru ca nu suporti ca altul, care apeleaza la tertipuri incorecte, sa fie cu un pas inaintea ta. Azi esti convins ca tu detii dreptatea absoluta si faci tot posibilul sa-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a castigat prin cai incorecte. Nu acuza pe nimeni fara sa ai dovezi si daca e sa intri intr-o lupta pentru a scoate la lumina adevarul, fii sigur ca detii toate instrumentele legale pentru a-l invinge.

Horoscop 17 noiembrie 2014- Gemeni
Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una ca in clipa urmatoare deja sa-si fi schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau jucaus si superficial de a trata o situatie care pe tine te afecteaza mult, dar el vrea de fapt sa-ti arate ca nu merita sa pui la suflet ceea ce se intampla in jur. Pana se va clarifica situatia, vor mai aparea inca multe aspecte, deci nu trata totul ca si cum ar fi capatul cautarilor tale. Mai asteapta, mai bucura-te de momentele lejere care ti se ofera, fara a te crampona inca de nivelul la care ai ajuns. Maine totul poate fi altfel!

Horoscop 17 noiembrie 2014- Rac
Cineva drag trece printr-un moment mai dificil in care are multa nevoie de sustinerea celor din familie. Trebuie sa-i fii alaturi acum cand nu stie de ce sa-si mai lege sperantele, ca atare suportul tau si al celorlalti din casa este esential ca sa-si revina. Si tu ai trecut prin situatii similare si el ti-a stat alaturi si te-a imbarbatat, ca atare acum trebuie sa-i intorci serviciile. Cand vasliti mai multi la aceeasi barca, greutatile nu mai sunt la fel de mari iar orizontul se insenineaza mai repede, deci lasa propriile tale probleme deoparte si apleaca-te asupra celui care se afla azi in impas.

Horoscop 17 noiembrie 2014- Leu
Lipsa mijloacelor materiale de a-ti indeplini un scop te obliga sa reduci ritmul de inaintare pentru ca, momentan, nu ai cum sa duci la indeplinire ce ti-ai propus. Poate depinde de un document pe care nu-l detii inca, de o suma de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un prieten la care inca nu ai acces, fiind plecat in alta localitate. Trebuie sa stai pe loc si sa astepti ca lucrurile sa revina la normal, iar aceasta asteptare poate avea si efecte benefice: intre timp mai poti aduna unele informatii utile.

Horoscop 17 noiembrie 2014 – Fecioara
Se apropie un eveniment pe care il astepti de multa vreme, fata de care nutreai sentimente aparte, si fiecare clipa care te duce catre acel moment te face sa tremuri de emotie. Nu stii cum va fi, desi ti l-ai imaginat in mii de feluri. Va fi bine, toate semnalele premergatoare te duc cu gandul la un eveniment deosebit care te va face fericit. Simti ca destinul isi lasa amprenta peste acest punct de referinta pe care nu-l vei uita probabil niciodata datorita unicitatii sale, datorita senzatiei ca nu vei mai avea curand parte de asa ceva. Bucura-te de tot ce se intampla!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top