Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 17 septembrie

Stiri

Horoscop 17 septembrie

Horoscop 17 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 17.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 17 septembrie 2014- Berbec
Stai cu urechile palnie la orice pont de natura financiara care ar putea trece pe langa tine, pentru ca ar putea fi sursa unui mare noroc. E ca si cum te-ai afla la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa excelenta de castig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinte ce se poate masura si in bani. Afacerile incheiate astazi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile indreptate direct spre tine s-ar putea sa valoreze mult sau sa deschida poarta spre o etapa mai prospera in viata ta. Merita sa profiti de sansa imediat, fara sa stai pe ganduri, pentru ca suna profitabil!

Horoscop 17 septembrie 2014- Taur
Nu spera lucruri pe care nu le poti atinge, pentru ca unele din aceste puncte de varf depind de eforturile tale de pana acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e inca departe, dar daca nu ai mai fi atat de concentrat la tinta finala, ci doar la drumul pana acolo, ai vedea ca evolutia va fi mult mai sigura. Uneori, visul te face sa pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino in realitate, fara vise desarte si fara sperante imense. Mult mai mare va fi satisfactia la final, ca ai atins acel tel, daca nu ridici castele de nisip chiar din prima etapa.

Horoscop 17 septembrie 2014- Gemeni
Esti plin de energie la serviciu, poate datorita unui stimulent care te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turatie maxima, toate ar trebui sa mearga ca pe roate, pentru ca ai convingerea ca tot ce faci e de succes. Ar fi bine sa pornesti ceva nou astazi, pentru ca detii toate resursele pozitive pentru a duce la capat repede si bine acest nou proiect. Ziua e potrivita initiativelor indraznete, tintind cat mai sus. Mai mult decat atat: sunt mari sanse sa faci un pas inainte in cariera, o ocazie rara de promovare, de avansare profesionala sau de atingere a unui apogeu mult visat. Tinteste sus, pentru ca poti!

Horoscop 17 septembrie 2014- Rac
Esti in fata unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, si abia astepti sa-i dai startul a sa ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede si bine, datorita acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atata timp cat crezi cu tarie in sansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare data resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Spera, cere, tinteste sus, ridica stacheta la cote inalte, pentru ca poti ajunge acolo! Ambitia ta creste din ce in ce mai mult cu fiecare succes pe care il culegi pe parcurs si, pentru ca vezi ca se poate, indraznesti si mai mult!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top