Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 17 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop 17 septembrie 2016

Taurii au parte de o zi extrem de interesanta, insa trebuie sa fie cu ochii in patru. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta.

Berbec – Horoscop 17 septembrie

Vestile care sosesc de departe au un efect excelent asupra ta: te stimuleaza, te dinamizeaza, iti ridica moralul pentru ca da, sunt vesti dintre cele mai bune. Daca pleci la drum, fii sigur ca pe parcursul calatoriei sau la destinatie te asteapta oameni tonici, lucruri frumoase, surprize placute, incat e o reala bucurie sa pornesti! Chiar daca pleci cu unele retineri, dupa ce se vor ivi primele aspecte pozitive, toate se vor tine lant din bine in si mai bine. Lasa rezervele, dubiile sau temerile deoparte, pentru ca tot ce apare pe parcursul acestei zile are efecte excelente asupra ta, dandu-ti chef de viata!

Taur Horoscop 17 septembrie

Atmosfera zilei depinde enorm de mediul in care nimeresti. Ai tendinta sa te alaturi celor tristi, pesimisti, negativisti, care te vor molipsi si pe tine, in loc sa cauti compania oamenilor veseli, care iti pot ridica moralul si atrage in actiuni constructive. Nu te complace in starea de comoditate si liniste pe care ti-o inspira cei tristi, pentru ca acum nu conteaza faptul ca tu le faci lor bine cu prezenta ta, ci ca ei te trag mult in urma, facandu-te sa semeni cu ei. Daca vrei o zi reusita, inconjoara-te de cei mai optimisti decat tine!

Gemeni Horoscop 17 septembrie

Daca lasi oboseala si pesimismul sa te domine, nu vezi nimic bun in jur, decat pericole, riscuri si lipsuri. Daca tie iti lipseste cheful, energia sau motivatia pentru a te concentra intr-un proiect ce necesita un consum mare de resurse, priveste in jur, pentru ca ai la cine apela la nevoie. Incurajarile, sustinerea sau elanul pot aparea de la persoane din jur care se afla intr-o pasa mult mai buna decat tine. Te-ai putea molipsi usor de la ei, deci asculta-i, incarca-te de energia lor, lasa-i sa te atraga in planurile lor, pentru ca ei sunt mai bine animati decat tine.

Rac Horoscop 17 septembrie

Profita de ragazul care ti se ofera azi, chiar daca, pe moment, esti tentat sa te enervezi si sa privesti totul in negru, ca pe un blocaj. O pauza in planurile tale sau in miezul unor evenimente foarte dinamice nu e chiar un lucru rau, pentru ca te ajuta sa te retragi din agitatia inconjuratoare si sa arunci o privire inapoi. Avand acest moment de respiro, poti descoperi la timp ca ai scapat ceva din vedere si ai putea lua masuri imediat. Maine ar putea fi deja prea tarziu sa mai repari ceva, dar acum, detasat de tot ce te impingea de la spate, ai putea interveni salvator.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top