Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 18 ianuarie 2015

Stiri

Horoscop 18 ianuarie 2015

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Berbec
Ai impresia ca, pentru a face fata unei provocari, ai nevoie de suportul unui anumit grup de persoane, dar te inseli. Nu ei sunt cheia problemei tale, ci chiar tu stii sa te descurci de unul singur, iar acest impas este chiar punctul in care poti sa-ti descoperi aceste calitati. Nu te baza doar pe altii, mai incearca sa iti pui si propriile resurse la treaba, pentru ca momentele acestea mai dificile au acest rol: de a scoate la iveala puteri pe care nici tu nu credeai ca le detii. Ceea ce ti se pare a fi un mare hop, ar putea fi de fapt drumul cel mai simplu catre o mare reusita, care sa-ti schimbe total parerea despre tine si sa-ti amplifice cumva stima de sine. Poti mai mult decat crezi!

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Taur
Nu esti sigur pe tine, daca alegi ceva, te gandesti oare ce-ar fi fost daca alegeai altfel, si aceasta stare de continua indecizie te face sa pasesti cu grija. S-au infiltrat in mintea si in inima ta atat de multe dubii, incat calci ca pe gheata subtire, avand mereu impresia ca sub pasii tai se ascunde un pericol. Nu exagera cu frica, nici cu prudenta, chiar daca tu esti genul de om care apreciaza doar lucrurile foarte clare, concrete, stabile. De data aceasta toate aceste temeri ale tale nu-si au rostul, deci fa un efort sa te eliberezi de ele si sa mai lasi lucrurile sa se desfasoare si in voia lor, fara a incerca sa le conduci sau sa le controlezi pe toate.

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Gemeni
Iubirea poate trece azi pe strada ta, dar numai de deschiderea ta sufleteasca depinde daca se opreste si la poarta ta sau trece mai departe. E mai complicat daca e vorba de o iubire in paralel cu o relatie deja oficializata, pentru ca nu ar fi deloc pe placul partenerului tau de acasa, dar cum tu te pricepi destul de bine sa ascunzi anumite lucruri, si inca o faci cu mult talent, s-ar putea sa accepti ispita in viata ta si vei vedea tu mai tarziu cum o vei scoate la capat. Se poate forma un triunghi sentimental riscant, totusi, dar daca nevoia ta de iubire e la cote maxime, greu i te vei opune. La urma urmei, poate chiar de dincolo primesti mai mult sau mai bine.

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Rac
Nu judeca lucrurile doar pentru ca nu se petrec asa cum ai fi dorit tu, pentru ca socoteala ta nu e neaparat cea mai buna. Undeva acolo sus lucrurile sunt programate complet altfel decat ti-ai propus tu si oricat te-ai stradui tu sa sari peste etape sau termene, tot asa cum ti-e scris se intampla. Mai bine accepti ritmul firesc de evolutie al lucrurilor, fara a comenta atata ca nu e cum visai tu, pentru ca, atunci cand vei ajunge la capat, vei descoperi ca intr-adevar aceasta era calea cea mai corecta si momentul cel mai potrivit. Ai incredere in cursul divin si nu mai carcoti atat!

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Leu
Iubirea cere, inainte de orice, incredere unul in altul si acelasi lucru il vrea cel drag de la tine. Daca tu ii pui la indoiala toate vorbele, toate gesturile, toate intentiile, cum sa evolueze relatia spre un nivel superior? Lasa-te dus de val cu maxima incredere, pentru ca ai alaturi de tine un om demn de iubire. Nu are rost sa-i cauti nod in papura, nici sa-l banuiesti de cine stie ce gesturi incorecte, pentru ca el chiar nu face nimic care sa merite suspiciunea ta. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula, dedica-te acestei relatii cu inima deschisa, punand in prim plan sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, si rezultatul nu poate fi decat o iubire fericita.

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Fecioara
Oricat de ranit ai fi de un eveniment din trecut peste care nu poti trece, fa un compromis si macar deschide usa spre o discutie. Posibil ca la mijloc sa fi fost o neintelegere, o interpretare pripita a unor aspecte care nu erau deloc atat de rele pe cat ti s-au parut tie, deci inainte de a o rupe complet cu cel care ti-a creat neplacerile, mai da-i o sansa de a da explicatii. E o buna ocazie de a va impaca, de a ierta si de a uita, pentru ca ar fi pacat sa pierzi poate un prieten sau o iubire doar din cauza unui orgoliu de moment. Poate si tu ai o vina pe undeva, deci n-ar strica un dialog foarte sincer. Fii deschis spre iertare!

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Balanta
Poate te simti un pic intimidat de cel din fata ta, desi nu ai avea motive. Sunteti absolut la fel, vorbiti de la acelasi nivel, deci timiditatea aceasta nu trebuie sa iasa la iveala. Mai mult, chiar daca partenerul tau de discutie pare cumva cu un cap deasupra sau cu un pas inaintea ta, el si-ar dori o discutie cu tine, pentru ca de aici se poate naste o relatie frumoasa. Nu te gandi oare ce ai tu de oferit aici, nu ai de unde sa stii ce apreciaza celalalt la tine, ca atare lasa modestia la o parte, sentimentul de inferioritate care iti da tarcoale si vorbeste liber. Numai de tine depinde daca accepti sa legi aceasta relatie sau nu. Daca nu te simti in largul tau aici, mai bine nu!

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Scorpion
Schimbarile pot veni ca tavalugul in viata ta, dar nu te poti opune lor! Sunt transformari pe care, vrei nu vrei, tot trebuie sa le accepti, chiar daca pe moment par complicate. Tu oricum esti un mare amator de provocari, ca atare o situatie ca cea de acum, care pica din senin in calea ta, nu-ti displace, ba dimpotriva, pare incitanta si abia astepti sa vezi unde duce. Fii deci pregatit sa rastorni muntii, sa schimbi major macazul, sa darami tot ce ai construi pentru a o lua in alta directie, deoarece modificarile pot fi radicale, dar esti de parere ca sunt obligatorii si merita sa le faci.

Horoscop 18 ianuarie 2015 – Sagetator
Nu sta sa analizezi o situatie negativa pe toate partile, pentru ca vei gasi din ce in ce mai multe motive de suparare si iritare. Mai bine iti pui mintea la contributie pentru a gasi iesiri din acest impas, pentru ca mintea ta e creativa si descopera unele din cele mai stralucite idei. Poate in momentele mai pesimiste nu esti tu chiar atat de indraznet spre teluri marete, dar e suferinta naste de multe ori solutii geniale. Nu te mai chinui atat cu suspine si lacrimi, ci iesi din starea ta nefasta cu un plan nou de zile mari, care e acolo in mintea ta si asteapta sa fie eliberata pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu in brate, pentru nimic in lume!

Horoscop 18 ianuarie 2015- Capricorn
Energia pe care o investesti intr-o activitate epuizanta te va ajuta sa ajungi repede la rezultatele scontate. Chiar daca tu esti adeptul actiunilor lente, pe indelete, cu termene de lunga durata, de data aceasta ti s-ar cere totusi un efort sustinut rapid, pe loc, in termen scurt. Incearca sa-ti aduni fortele in acest sens si sa-ti canalizezi toata atentia asuprea lui, pentru ca rezultatele vor aparea foarte repede. Trebuie sa pui accent pe spontaneitate, promptitudine, viteza de lucru, pentru ca e totusi o situatia care se cere rezolvata repede. Ieri daca s-ar putea, deci nu mai ai timpul necesar de care ai avea nevoie.

Horoscop 18 ianuarie 2015- Varsator
Relatia dintre parinti si copii are o conotatie speciala astazi, ca atare asuma-ti rolul pe care il ai in aceasta poveste si joaca-l cu devotament. Daca tu esti fiul, petrece cateva ore in compania parintilor tai sau da-le un semn de viata, pentru ca efectele acestei discutii vor fi fantastice asupra lor, dar si a ta deopotriva. Daca tu esti parintele, coboara-te un pic la nivelul celor mici si adu-ti aminte cat e multa nevoie au de joaca, de dialog, de prezenta ta alaturi de ei cat mai mult timp. Lasa-ti toate grijile deoparte si dedica-te, macar cateva minute, celor mici sau celor batrani care asteapta atat de mult un dram de atentie de la tine.

Horoscop 18 ianuarie 2015- Pesti
Este o zi insorita pentru tine, cu multe motive de reala fericire. Parca ai ajuns la apogeul unei actiuni in care ai investit multa pasiune si energie, si acum cand vezi urmarile eforturilor tale, esti incantat la maximum. Poate fi o zi perfecta in iubire, daruindu-va unul altuia inima pe tava, dar poate fi si un moment de maxima satisfactie cand vezi ca tot ce ai cladit pana acum a prins contur si primesti laude si de la alte persoane. Cele mai frumoase emotii vin valuri catre tine, deci bucura-te de intensitatea lor, de energia lor pozitiva, de lumina si iubirea pe care le emana, si daruieste-le si tu mai departe, asa cum poti. Primesti si daruiesti, si fericirea e deplina!

Horoscop 18 ianuarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top