Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 19 februarie 2014

Horoscop 19 februarie 2014 – Berbec
La atitudinea bataioasa pe care o abordezi in relatia cu ceilalti, ti se raspunde exact invers: cu toleranta, simpatie, amabilitate, prietenie, ceea ce te va dezarma foarte repede. Nu are rost sa vorbesti agresiv si nervos in orice situatie, mai ales cu cei dragi, ci trebuie sa-ti aduci aminte zicala aceea romaneasca: vorba dulce mult aduce! Schimba-ti tonul, fii tu cel jovial si simpatic si ajusteaza-ti comportamentul in asa fel incat sa fii pe placul tuturor, nu un pachet de nervi gata sa explodeze la prima scanteie.

Horoscop 19 februarie 2014 – Taur
Esti in fata unei decizii si ambele variante pe care le ai la dispozitie par la fel de profitabile. Daca ai sta si ai cantari situatia pe toate partile, cu luciditate si maturitate, ai descoperi totusi ca doar una dintre ele este mai sigura si duce la un rezultat stabil, cealalta ascunzand totusi niste puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mica suspiciune, daca o ai, trebuie sa-ti deschida ochii asupra eventualelor riscuri si sa traga un semnal de alarma, deci pune serios in balanta variantele si alege-o pe cea mai buna!

Horoscop 19 februarie 2014 – Gemeni
Vine o suma de bani sau un ajutor exact cand aveai mai mare nevoie de ele, si le consideri de-a dreptul salvatoare, pentru ca echilibreaza cu bine o situatie incerta. Fa tot posibilul ca, prin intermediul acestei sume de bani, sa restabilesti balanta de plati in buget, ca sa nu duci dupa tine, luna de luna, o lista lunga de datorii mai vechi. Cu banii sositi acum ai putea sterge dintr-un foc mai multe restante ca sa te poti relaxa si tu, finalmente. Gandeste-te, inainte de orice, la taxe si impozite, chiar daca nu-ti convine situatia…

Horoscop 19 februarie 2014 – Rac
Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb! Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri. Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!

Horoscop 19 februarie 2014 – Leu
Nimic nu-ti convine si, desi au loc o multime de evenimente care ar avea ceva de oferit, pe tine te lasa rece. Altceva doresti, de aceea abordezi grimasa nemultumitului in orice imprejurare. Multi vor incerca sa-ti intre in voie, dar fara rezultat, ca atare, daca vezi ca nimic nu-ti place, mai bine ai parasi acele medii, pentru ca le vei strica tuturor cheful. Daca tu nu esti in toane bune, nu trebuie sa-i enervezi pe toti cu figura ta bosumflata. O zi de izolare ti-ar face mai bine decat sa te afli in medii cu care nu poti coopera.

Horoscop 19 februarie 2014 – Fecioara
Cand faci ceva cu placere, rezultatele finale sunt dintre cele mai bune. Azi te ocupi de o activitate care iti pune foarte bine in valoare talentele native, deci cum sa nu te dedici ei cu atata pasiune cand si tu esti multumit de ceea ce iese din mainile tale, dar si ceilalti apreciaza sincer ceea ce le oferi. E modul tau de a arata celor din jur cat de mult tii la ei, cat de mult pret pui pe dragostea si prietenia lor, pentru ca serviciile pe care le pui in beneficiul lor sunt de valoare. nu conteaza eforturile depuse daca la final primesti un zambet fericit!

Horoscop 19 februarie 2014 – Balanta
Neatentia te va costa mult, deci, inainte de a porni un proiect, gandeste-te la consecinte. Esti tentat sa tratezi totul ca pe o joaca, de parca nu ai avea nimic de pierdut daca iei totul peste picior, dar efectele superficialitatii tale vor iesi la un moment dat la iveala. ‘isi poti stirbi reputatia de bun profesionist. Poti spune o vorba aiurea greu de reparat. Poti face o gluma proasta care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gusta umorul tau. Ca atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru ca pot avea efecte mai mari decat ai putea crede!

Horoscop 19 februarie 2014 – Scorpion
Esti in fata unui proiect nou care te entuziasmeaza la maximum. Nu esti asa de obicei, nu te aprinzi atat de repede, dar de data aceasta esti extrem de motivat sa te apuci repede de treaba, sa bati fierul cat e cald. Cineva este alaturi e tine si te incurajeaza, ceea ce iti este de mare ajutor, pentru ca ai de multe ori nevoie de o sustinere de pe margine. Visul care se contureaza te incanta, te inflacareaza, te atrage ca un magnet, si cand ai un scop atat de frumos la orizont, cum sa nu tragi tare ca sa-l atingi mai repede?

Horoscop 19 februarie 2014 – Sagetator
Stii sa-ti exprimi sentimentele intr-o forma convingatoare, pentru ca nimeni nu iti poate contesta talentul literar. Ai fi un scriitor grozav de romane cu tenta romantica, pentru ca, cel putin azi, detii toate calitatile in acest sens: si un vocabular bogat, si sensibilitate, si pricepere de a aseza cuvintele intr-o forma placuta. Daca ai astfel de veleitati, pune-le in practica, pentru ca ar putea iesi o opera literara de toata frumusetea. Daca nu, atunci indrepta-ti vorbele frumoase catre cineva drag: va fi incantat de ce aude!

Horoscop 19 februarie 2014 – Capricorn
Unde-i lege, nu-i tocmeala, ca atare nu insista sa duci la capat o actiune daca stii ca nu e intru totul legala. Cineva sta cu ochii pe tine gata sa te sanctioneze daca te prinde cu ocaua mica, deci evita tentatia de a calca stramb doar cu gandul ca nu te vede nimeni. Ba da, te vede, si ai putea avea mult de suferit daca erorile vor fi scoase la lumina. Reputatia ta, imaginea ta de profesionist, chiar si stima de sine ar putea fi stirbite de o critica indreptata acum spre tine, ca atare urmeaza numai caile cinstite, ba chiar repara repede si vechile erori pe care le ai pe constiinta.

Horoscop 19 februarie 2014 – Varsator
Atmosfera nu prea e placuta acasa, poate pentru ca cineva drag din familie are probleme si sunteti cu totii influentati de starea tensionata creata de el. Sunt griji comune, ale intregii familii, deci nu poti ramane indiferent la tot ce auzi, de vreme ce esti si tu parte integranta din acest intreg. Nu poti trece cu vederea problemele unui parinte, ale unei frate, ale partenerului de viata, pentru ca, daca el nu e in toane bune, nici voi ca familie nu mai functionati perfect. Orice fisura in armonia familiala se reflecta asupra tuturor actiunilor voastre.

Horoscop 19 februarie 2014 – Pesti
Se termina brusc o sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai. Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top