Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 februarie 2015

Stiri

Horoscop 19 februarie 2015

Horoscop 19 februarie 2015 – Berbec
Nu te ingrijora mai mult decat e cazul daca dai azi piept cu o situatie neplacuta. Pastreaza-ti calmul si nu incepe sa vezi in jur doar pericole si dusmani, pentru ca acestea sunt numai in imaginatia ta. Ai putea exagera fara motiv gravitatea unei situatii doar pentru ca lasi gandirea negativa sa te domine. Nu lua decizii transante pe care nu le vei putea schimba dupa aceea, pentru ca nimic nu e atat de grav pe cat ti se pare acum, pe moment. Lasa norul de furtuna sa treaca si dupa aceea vei lua decizii. Acum, sub socul evenimentului, ai putea face o alegere gresita, avand impresia ca totul e groaznic, desi nu e!

Horoscop 19 februarie 2015 – Taur
Nu te lasa controlat de cel care ti se infiltreaza astazi in preajma, deoarece intentiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmareste el ceva, si nu e deloc in beneficiul tau. Poarta o masca pe fata si te poate induce in eroare caci te-ar putea ghida pe o pista falsa. Nu crede tot ce ti se spune azi, nici macar ordinele care ti se dau. Mai bine te indoiesti la tot ce auzi, pentru ca nu par sa fie sfaturi in avantajul tau, ci doar al celui care incearca astfel sa te manipuleze. Sub aparenta amabilitate sau sub falsa autoritate se pot ascunde intentii egoiste ale cuiva care asteapta sa-ti pui energia in slujba sa.

Horoscop 19 februarie 2015 – Gemeni
Lupta pentru principiile in care crezi si pentru sansa ta de a-ti demonstra valoarea. Azi poti fi printre invingatori daca iti pui in joc toate fortele, pentru ca e totusi o competitie aici., sunt si altii la fel de bine pregatiti, la fel de ambitiosi si dornici de succes, deci sa nu crezi ca va fi simpla confruntarea. Ai toate atuurile pentru a iesi invingator din aceasta comparare de forte, experiente sau cunostinte. E un concurs in care trebuie sa arati ca esti cel mai bun, ca nu te lasi intimidat nici macar de cei a caror valoare o recunosti si o admiri. Orice competitie de idei sau de forte te poate propulsa in frunte pentru ca esti printre cei mai buni!

Horoscop 19 februarie 2015 – Rac
Privesti la persoana iubita ca intr-o oglinda pentru ca el iti seamana in multe privinte. Ceea ce vezi la el, ai si tu, ce ii lipseste lui, iti lipseste si tie, pentru ca cine se aseamana se aduna. Il iubesti tocmai pentru ca are ceva din tine, si el e o proiectie a propriilor tale calitati si defecte. A-l judeca, a-l critica, a-i reprosa cine stie ce aspecte ar fi de fapt o auto-critica, pentru ca, recunoaste, si tu faci la fel in situatii similare. Fii indulgent cu jumatatea ta cand greseste, pentru ca nu merita nici ton agresiv, nici comentarii malitioase. Trateaza-l cu mai multa iubire si bunatate, pentru ca si el ar face la fel cu tine.

Horoscop 19 februarie 2015 – Leu
Lupta-te pentru sansa ta la succes, pentru ca ai toate calitatile necesare unui invingator: ai si ambitie, si cunostintele necesare, si incredere in fortele proprii, dar iti mai trebuie si un dram de tupeu ca sa faci un pas in fata si sa atragi atentia asupra ta. Probabil ai si tupeu, deci ce mai astepti? Este o ocazie buna de a arata ca esti cel mai bun, cel mai pregatit pentru pozitia sau functia care este pusa in joc, si cu un pic de efort, vei reusi sa obtii succesul deplin. Sunt si altii la fel de bine pregatiti care urmaresc acelasi lucru, dar tu ai totusi niste atuuri: foloseste-te de ele cu mai multa incredere!

Horoscop 19 februarie 2015 – Fecioara
Visai un nou inceput, ca si cum nimic din ce ai fost sau ai experimentat inainte nu ar mai conta. Iata ca sansa ti se ofera acum, si trebuie sa te folosesti de ea cu maxima incredere. Renasti ca pasarea Phoenix din propria cenusa, o iei de la capat, dar nu renuntand la tot ce ai facut anterior, ci folosind ceva din pasii deja parcursi, dar schimbandu-le rolul. E minunat sa ai acum vise noi catre care sa vaslesti cu energie maxima, pentru ca sensul in care mergeai inainte nu te mai multumeste si vrei altceva. Du la capat ceea ce acum abia incepe: va fi o victorie deplina!

Horoscop 19 februarie 2015 – Balanta
In loc sa te simti vinovat pentru cine stie ce greseala si sa-ti faci atatea procese de constiinta, mai bine ai pune mana pe unelte sa repari ce ai facut. Nu lacrimile sau regretele repara problema, ci o actiune care sa compenseze de urgenta ceea ce ai stricat. Ai toate sansele sa restabilesti echilibrul normal in problema respectiva, deci lasa lamentarile si apuca-te de treaba. Da, recunoasteti greseala, daca ai comis-o, arata-ti parerile de rau pentru ce ai facut, dar grabeste-te sa compensezi eroarea cu o fapta buna, in schimb. Intotdeauna exista si un remediu: ai sanse sa-l gasesti daca actionezi repede!

Horoscop 19 februarie 2015 – Scorpion
Nu te incapatana sa mergi pe aceeasi cale daca ai vazut deja ca nu duce acolo unde doresti. Fii pregatit sa abandonezi nava de urgenta, inainte de a fi prea tarziu sa mai recuperezi ceva. Uneori, un abandon e mai intelept si mai eficient decat efortul de a mai salva ceva, deci acelasi lucru trebuie sa-l faci si astazi. Lasa in urma tot ce a fost si porneste in alta directie, fara sa te cramponezi de tot ce ai acumulat inainte. E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar intr-o zi vei aprecia curajul acesta de a lasa totul in urma pentru a reface totul de la zero. Sau, daca nu de la zero, macar de la un nivel suficient de incurajator care sa te duca spre ceva mult mai bun.

Horoscop 19 februarie 2015 – Sagetator
Emotiile acestei zile pot fi intense, ducand spre o stare de tristete, frica, nefericire profunde, dar pe care le poti stapani daca nu te pierzi cu firea. Oricat de urate ar fi uneori vestile, oricat de sensibil sau vulnerabil ai fi din cand in cand, detii toate instrumentele necesare pentru a invata din orice lectie a vietii exact ce iti era dedicat. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru ca nimeni nu vrea sa-ti demonstreze ceva prin aceste momente neplacute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbari urgente in viata ta. Nu e un esec, nu e o pedeapsa, ci doar o usoara zguduire pentru a te obliga sa iei masuri rapide!

Horoscop 19 februarie 2015- Capricorn
Departarile sunt atractia ta principala, pentru ca simti tu ca acolo se va petrece ceva iesit din comun sau de acolo vine azi cea mai importanta veste. Poate pregatesti o mutare majora de domiciliu, poate te gandesti deja la o calatorie pe care o vei face curand, poate doar cauti cu infrigurare o directie noua spre care sa-ti canalizezi atentia. E schimbare de perspectiva pentru ca vrei altceva, ceva ce nu mai gasesti in mediul tau apropiat, de aceea te concentrezi si asupra altor locuri de pe aceasta planeta. Departe e fericirea ta, departe e speranta ta, deci cauta si dincolo de granitele zonei tale obisnuite.

Horoscop 19 februarie 2015- Varsator
Esti la un final de drum si simti ca nu mai e nimic de facut si nimic de zis, consideri ca e momentul potrivit sa iei o pauza totala, sa nu te mai gandesti la nimic si sa lasi totul sa alunece in uitare. Seamana cu o renuntare, dar care se va dovedi a fi benefica, deoarece dupa aceasta vine o perioada de linistire a apelor tulburate inainte. Lasa-le asa, nu mai resuscita un plan care chiar nu mai are nici un rost de acum inainte, si inchide acel capitol odata pentru totdeauna, pentru ca nu se mai poate face nimic. Zarurile au fost aruncate si singurul lucru care a mai ramas e linistea si nemiscarea: un mare gol.

Horoscop 19 februarie 2015- Pesti
Hai, implica-te mai mult, depune pasiune in ceea ce ai de facut, pentru ca succesul acestei zile depinde numai de felul in care participi si tu la actiunile ivite. Ai destula energie sa faci ce ai in plan, deci nu sta pe margine privind la altii cum muncesc, ci pune chiar tu mana pe unelte sa incepi sa construiesti reusita dorita. Cand toata lumea contribuie la fel de implicata si de dornica de succes, roadele apar mult mai repede, si parca iti vine sa pedalezi tot mai repede ca sa ajungi la ce ti-ai propus intr-o clipa. Insista, stimuleaza-i si pe altii sa ti se alature si sa evolueze in acelasi ritm sustinut, pentru ca, doar asa, reusita e din ce in ce mai aproape!

Horoscop 19 februarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top